FB pix Relatiegeschenken voor banken - Artikelpost

Relatiegeschenken voor banken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1253 | Aantal woorden: 334 | Datum: | 0 commentaar

Relatiegeschenken en promotieartikelen worden door bedrijven gebruikt om relaties te versterken en reclame voor het bedrijf te maken. Er zijn duizenden verschillende relatiegeschenken te krijgen, maar welk relatiegeschenk is nu echt geschikt voor welk bedrijf?

In dit artikel wordt kort ingegaan op relatiegeschenken voor banken en andere financiële instellingen. Voor een bank zal het bijvoorbeeld niet echt zinvol zijn om een meetlint als relatiegeschenk te verstrekken. Het meetlint mag dan wel handig zijn, het heeft geen associatie met de bank (behalve het logo) en de ontvanger zal dus bij het gebruiken van het meetlint minder snel aan de bank denken. Beter is het voor banken om relatiegeschenken te geven die iets te maken hebben met de financiële wereld.

Een paar goede voorbeelden van relatiegeschenken voor banken zijn spaarpotten en rekenmachines. Zo zijn er de welbekende spaarvarkens, maar ook is een mooi euroteken spaarpot te krijgen. Rekenmachines zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten. Van de basics rekenmachine tot de multifunctionele rekenmachine, ze zijn stuk voor stuk van toepassing op banken. Met het logo van de bank op dit relatiegeschenk, zal het effect van promotie groot zijn.

Uiteraard zijn de standaard relatiegeschenken zoals een pen met logo, bureauklok en stressballen ook een prima reclamemiddel voor bedrijven in de financiële sector.

Een overzicht van effectieve relatiegeschenken voor banken kan men raadplegen op de website van Relatiegeschenken Gullegever.nl alsook op de Facebook pagina van Gullegever.nl.

Over de Auteur

Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de producten die Gullegever.nl levert. Onbedrukte of bedrukte relatiegeschenken kunnen 24 uur per dag online worden besteld op de website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo