Relatiegeschenken voor banken - Artikel Post - Artikel Marketing

Relatiegeschenken voor banken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Relatiegeschenken Gullegever.nl
Gezien: 962 | Aantal woorden: 334 | Datum: Wed, 29 Dec 2010 | 0 commentaar

Relatiegeschenken en promotieartikelen worden door bedrijven gebruikt om relaties te versterken en reclame voor het bedrijf te maken. Er zijn duizenden verschillende relatiegeschenken te krijgen, maar welk relatiegeschenk is nu echt geschikt voor welk bedrijf?

In dit artikel wordt kort ingegaan op relatiegeschenken voor banken en andere financiële instellingen. Voor een bank zal het bijvoorbeeld niet echt zinvol zijn om een meetlint als relatiegeschenk te verstrekken. Het meetlint mag dan wel handig zijn, het heeft geen associatie met de bank (behalve het logo) en de ontvanger zal dus bij het gebruiken van het meetlint minder snel aan de bank denken. Beter is het voor banken om relatiegeschenken te geven die iets te maken hebben met de financiële wereld.

Een paar goede voorbeelden van relatiegeschenken voor banken zijn spaarpotten en rekenmachines. Zo zijn er de welbekende spaarvarkens, maar ook is een mooi euroteken spaarpot te krijgen. Rekenmachines zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten. Van de basics rekenmachine tot de multifunctionele rekenmachine, ze zijn stuk voor stuk van toepassing op banken. Met het logo van de bank op dit relatiegeschenk, zal het effect van promotie groot zijn.

Uiteraard zijn de standaard relatiegeschenken zoals een pen met logo, bureauklok en stressballen ook een prima reclamemiddel voor bedrijven in de financiële sector.

Een overzicht van effectieve relatiegeschenken voor banken kan men raadplegen op de website van Relatiegeschenken Gullegever.nl alsook op de Facebook pagina van Gullegever.nl.

Over de Auteur

Relatiegeschenken en promotieartikelen zijn de producten die Gullegever.nl levert. Onbedrukte of bedrukte relatiegeschenken kunnen 24 uur per dag online worden besteld op de website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo