Relatiegeschenken voor in de keuken - Artikel Post - Artikel Marketing

Relatiegeschenken voor in de keuken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Jeroenkat
Gezien: 491 | Aantal woorden: 1245 | Datum: Mon, 8 Dec 2014 | 0 commentaar

De feestdagen zijn met het vertrek van Sint Nicolaas dan echt aangebroken. Een mooie gelegenheid om uw collega’s en relaties in het zonnetje te zetten. In deze blogpost zoomen we in op 3 relatiegeschenken die van nut zijn in de keuken. Want met de feestdagen draait het natuurlijk ook veel om eten en drinken. En dat eten wordt uiteraard bereid in de keuken. Hieronder dus drie relatiegeschenken voor in de keuken:

1.      

Bedrukte ovenwanten:

Tijdens de feestdagen wordt er natuurlijk het nodige in de oven gebakken. Van kippen en kalkoenen tot taarten die worden gebakken, de over staat vaak lekker te branden. Om uw spullen uit de oven te halen is het handig om een setje ovenhandschoenen in huis te hebben. U wilt toch niet uw handen branden aan de hete bakplaat? Geef uw relaties dus bedrukte ovenhandschoenen als relatiegeschenk. Zo zullen ze aan u denken tijdens de gezelligste momenten van het jaar.

2.     

  Gegraveerde kurkentrekker

De feestdagen zijn uiteraard een fantastisch moment om de flessen te ontkurken en te toosten op het afgelopen en komende jaar. De wijn en champagne mag rijkelijk vloeien. Maak uw relaties dus blij met een gegraveerde kurkentrekker als relatiegeschenk. U kunt de kurkentrekker graveren met uw eigen logo. Zo zal het logo nooit verdwijnen of vervagen en bent u vereeuwigd in de keukenla van uw relatie.

3.    

   Bedrukte kookwekker

Tijdens het vele koken tijdens de feestdagen draait het vaak maar om één ding: timing! Het is natuurlijk de bedoeling om alles tegelijkertijd op tafel te presenteren. Een essentieel onderdeel voor het bereiken van een goede timing is een kookwekker. Zo weet u precies wat wanneer klaar moet zijn. Geef dus een bedrukte kookwekker cadeau! Zo helpt u mee te bouwen aan het keukensucces van uw dierbare relaties.

 

Relatiegeschenken bij Europromos.be

Opzoek naar een manier om uw naamsbekendheid te vergroten en uw klantrelaties te verstevigen? Neem dan een kijkje op europromos.be! Wij helpen u graag met het selecteren van het juiste geschenk voor het vergroten van uw succes en dat van uw relaties.

 Over de Auteur

Brandon is online marketeer bij Europromos

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo