FB pix Relatiegeschenken voor Scholen - Artikelpost

Relatiegeschenken voor Scholen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1352 | Aantal woorden: 550 | Datum: | 0 commentaar

Relatiegeschenken voor Scholen

Voor scholen zijn relatiegeschenken en promotieartikelen onmisbaar. Om studenten te werven zijn leuke gadgets een goed middel. Tijdens evenementen waar de school zichzelf wil promoten zijn behalve de handige relatiegeschenken ook truien of shirts met naam niet verkeerd.

Omdat scholen vaak een beroep doen op leveranciers van relatiegeschenken en promotieartikelen heeft Relatiegeschenken Gullegever.nl een selectie gemaakt van relatiegeschenken die vooral voor scholen erg van toepassing zijn.

Tot deze relatiegeschenken behoren – behalve de gangbare promotieartikelen zoals bijvoorbeeld de pen met logo –artikelen die kunnen worden ondergebracht in de volgende categorieën:

  • Schrijfwaren en Schoolspullen
  • Sleutelhangers
  • Speelgoed
  • Spelletjes
  • Tassen en Paraplu’s
  • Textiel

Onder schrijfwaren en schoolspullen vallen behalve bijvoorbeeld potloden in doosje en relatiegeschenken pennen ook linialen, etuis en accessoires voor kinderen, zoals een notitieboekje voor kinderen.

Sleutelhangers met logo zijn er uiteraard in vele soorten, maar de metalen sleutelhanger met een jongetje of een meisje eraan is een erg leuke gadget voor bijvoorbeeld basisscholen.

Speelgoed met het logo van de school is ook zeer aan te raden als promotiemateriaal. Denk hierbij aan frisbees, jojo’s en schuifpuzzels. Spelletjes als domino, dartsets en speelkaarten zijn ook in trek bij scholieren en dus als promotiemateriaal erg geschikt.

Tassen en paraplu’s zijn bruikbaar en dus uitermate goed om reclame mee te maken. Van standaard tassen tot sporttassen, elke tas heeft zijn voordeel. Staat de school op een onderwijsbeurs dan voldoet een simpele katoenen tas prima als goodie bag, waar nog wat leuke gadgets in kunnen worden gestopt voor de bezoeker van de stand. En als de school meedoet aan een groot sportevenement voor scholen, is een sporttas met daarop het logo van de school natuurlijk onmisbaar.

Het middel waarmee scholen heel vaak reclame maken is natuurlijk kleding. Van truien tot broeken en van polo’s tot t-shirts: met het logo van de school erop wordt effectief reclame gemaakt en bovendien draagt kleding met naam ook bij aan het gevoel van saamhorigheid onder de leerlingen en docenten die de kleding dragen. Een aanrader dus!

Bij Relatiegeschenken Gullegever.nl zijn bovenstaande relatiegeschenken en promotieartikelen eenvoudig online te bestellen. Daarnaast heeft Gullegever.nl nog veel meer relatiegeschenken, zoals stressballen, de regenponcho en pennensets.

De relatiegeschenken die hier zijn besproken, zijn speciaal uitgezocht voor het onderwijs, maar er zijn meer branches waarvoor Gullegever.nl een handig overzicht van relatiegeschenken heeft. Bekijk het relatiegeschenken overzicht op branche en vind relatiegeschenken voor autodealers, banken, bouwbedrijven, ziekenhuizen en nog veel meer. Welkom op de website van Gullegever.nl!

 Over de Auteur

Gullegever.nl heeft een groot assortiment relatiegeschenken, waaronder relatiegeschenken pennen, stressballen en regenponchos. Online kunnen de relatiegeschenken snel en eenvoudig worden besteld, waarna ze geleverd worden op de door de klant aangegeven datum.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo