FB pix Relatiegeschenken voor Ziekenhuizen - Artikelpost

Relatiegeschenken voor Ziekenhuizen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1296 | Aantal woorden: 362 | Datum: | 0 commentaar

Niet alleen commerciële bedrijven hebben belang bij producten om hun huisstijl te promoten, ook zorginstellingen kunnen promotieartikelen en relatiegeschenken goed gebruiken. Denk maar aan de promotie van de instelling zelf of van een nieuw beleid; met de juiste communicatiemiddelen kan een promotiedoel eenvoudig worden bereikt.
   
Relatiegeschenken Gullegever.nl heeft een handig overzicht gemaakt van promotionele producten en relatiegeschenken voor ziekenhuizen. Uiteraard zijn deze producten geschikt voor de hele zorgsector.

Een communicatiemiddel dat heel vaak wordt gebruikt is kleding met naam en/of logo van het ziekenhuis. Relatiegeschenken Gullegever.nl heeft broeken, truien, jassen, t-shirts, longsleeves, polo’s, bodywarmers en fleecevesten.

Relatiegeschenken en promotionele producten in de categorie medisch zijn bijvoorbeeld EHBO setjes, handige medicijnendoosjes, pleisterdoosjes, verbanddoosjes, bloeddrukmeters, vetmeters, stappentellers en weegschalen.

Wilt u liever een pen bedrukken met het logo van uw zorginstelling? Ook dan kunt u bij Relatiegeschenken Gullegever.nl terecht. Behalve relatiegeschenken die specifiek zijn gericht op de medische sector, levert Gullegever.nl namelijk ook de gangbare promotieartikelen. Bureauklokken, potloden, stressballen, sleutelhangers en reclame pennen: u noemt het en wij bedrukken het!

U kunt hier klikken voor een overzicht van relatiegeschenken voor ziekenhuizen. Zit uw product er niet bij? Neem dan contact met ons op. Hebt u wel gevonden wat u zocht? Dan kunt u eenvoudig online uw bestelling doorvoeren.

Het relatiegeschenken overzicht op branche van Gullegever.nl richt zich behalve op ziekenhuizen ook op banken, bouwbedrijven, makelaars, horeca, reisbureaus, autodealers en scholen. Voor elk van deze branches heeft Gullegever.nl leuke producten waarmee op een effectieve manier het promotiedoel van de betreffende organisatie worden bereikt.

 

Over de Auteur

Relatiegeschenken Gullegever.nl is leverancier van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In ons assortiment hebben we relatiegeschenken pennen, stressballen, sleutelhangers, stappentellers, textiel, auto accessoires, teveel om op te noemen. Bestellingen kunnen eenvoudig online worden doorgevoerd, waarna de artikelen geleverd worden op de door de klant aangegeven datum.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo