Roll Up Banner - Artikel Post - Artikel Marketing

Roll Up Banner

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: PIMPrint
Gezien: 500 | Aantal woorden: 539 | Datum: Sat, 9 Mar 2013 | 0 commentaar

 

Moe van alle Roll Up Banner aanbiedingen? Lastig om te bepalen welke Rollup Banner voor jouw toepassing de goede is? 

Lees meer over het beste Roll Up systeem voor de beste prijs!

Er is een verschil tussen eenmalig gebruik van een Roll Up Banner of een die dagelijks opgezet moeten worden. Daarom zijn er tal van Roll Up produkten verkrijgbaar die voor u als eindgebruiker op elkaar lijken, maar in gebruik wezenlijk anders zijn. Een Roll Up Banner is een soort Rollup dat in het algemeen voor elke toepassing gebruikt kan worden, maar trap niet in de val van een goedkope Roll Up die u maar 1 of 2 keer kunt gebruiken. Kies een degelijk systeem waarvan u langer plezier hebt en waarbij de print evt. gewisseld kan worden. U heeft dan uiteindelijk meer voor minder geld. De Roll Up Banner Budget is zo'n algemeen goed systeem.

Deze bestaat uit een compacte aluminium cassette met een zelf-oprollend mechanisme. Omdat dit systeem zo eenvoudig is en bestaat uit een minimaal aantal interne onderdelen is de prijs laag en geeft de Roll Up voldoende stabiliteit voor een langere periode van gebruik, of om vaker mee te nemen als presentatiebanner. Een Roll Up Banner Budget is gemaakt van goede materialen en bevat in de meeste gevallen een fullcolor graphic op 500grs PVC, wat zeer sterk is en zelfs met water afneembaar. Dit materiaal geeft een mooi strak effect en is zelfs UV-bestendig.

Mobiliteit is belangrijk dus bij de Roll Up Banner wordt een handige nylon draagtas geleverd, dus deze is bij vervoer goed beschermd tegen krassen en stoten. De Roll Up Banner is een lichtgewicht van rond de 4kg dus gemakkelijk door iedereen te tillen. Opzetten is simpel want binnen 30 seconden staat de Roll Up stabiel en zonder gebruik van gereedschap of uitvoeren van moeilijke handelingen. De Roll Up Banner is simpel, zeer compleet en voor bijna elke toepassing de beste keuze.

 Over de Auteur

PIM Print is drukwerkproducent en o.a. leverancier van Roll Up Banner systemen en heeft het meest brede assortiment Roll Up Banners, welke binnen 24 uur worden geleverd binnen Nederland en België. Neem contact op of kom langs voor een demonstratie.

Bij PIM Print kunt u tevens terecht voor een breed scala aan drukwerk, zoals kaarten drukken, visitekaartjes drukken of flyers drukken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo