Saloninrichting nodig? - Artikelpost

Saloninrichting nodig?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 608 | Aantal woorden: 409 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u een salon beginnen en bent u op zoek naar saloninrichting? Ezi salon praktijkinrichting heeft een breed assortiment waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld voor een massage salon, pedicures alon, beauty salon of misschien kapper.

Inrichting massagesalon

Wilt u een massage salon gaan starten? Welke producten kunt u aan denken bij het inrichten van uw salon?

Massagetafels: Het belangrijkste is natuurlijk de plek waar u uw toekomstige patienten gaat behandelen. Let bij het aanschaffen van een massage tafel op de ergonomiek, is hij hoog (of laag) genoeg voor u? Moet u hem vaak verplaatsen of blijft hij juist staan?

Massagestoelen: WIlt u soms ook massage op locatie geven of misschien ook in uw salon gewone stoelmassage doen? Zoek daarop een goede massage stoel uit: vaak zeer compact en makkelijk mee te nemen.

Vergeet vooral ook praktische producten zoals massage olie niet!

Pedicure salon inrichting

Altijd al gedroomd van een eigen pedicure salon? En gaat die droom nu in vervulling? Dit kunt u gebruiken voor uw pedicure salon inrichting.

Behandelstoelen: Er zijn verschillende soorten behandelstoelen die gebruikt kunnen worden in uw pedicure salon. Stoelen voor lange mensen, meer of minder verstelbare onderdelen u kunt het zo gek niet bedenken.

Zelf ook ergens prettig op zitten tijdens de behandeling? Denk aan tabourets! Een goede verlichting is ook belangrijk, er bestaan verschillende soorten loupelampen zodat u het goed kunt bekijken. U kunt uw eigen startersset samenstellen door minimaal 3 producten uit te kiezen in de webshop van EZI zo profiteert u van nóg scherpere prijzen.

Over EZI salon supply

Bij ons vindt u de grootste keuze in behandelstoelen en massage tafels! Onze Showroom bevind zich in Almere, en wij hebben een eigen bezorg- en service dienst welke door heel Europ kan leveren. Wij bieden tevens ook enkele cursussen aan die u kunt volgen. Al onze diensten zijn niet alleen voor zakelijke klanten maar we leveren ook aan particulieren.Over de Auteur

EZI salon supply is een totaalleveracier van salon inrichtingen. We hebben het grootste assortiment aan behandelstoelen en massage tafels, kom deze gerust bekijken in onze showroom in Almere.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[137 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo