FB pix Schrijfplezier met Zwitserse kwaliteitspennen - Artikelpost

Schrijfplezier met Zwitserse kwaliteitspennen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1489 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen kent ze wel, de goedkope promotiepennen die overal uitgedeeld worden en waarvan iedereen er een hoop in huis heeft. Bedrijven die echter pennen van betere kwaliteit willen weggeven, komen al snel uit bij de producten van Prodir. Deze zijn perfect om weg te geven aan uw relaties en om zelf te gebruiken op kantoor. 

Over Prodir

Prodir is een producent van gepersonaliseerde schrijfwaren. Deze worden gemaakt in Zwitserland en dat garandeert hoge kwaliteitsstandaarden bij de productie van deze schrijfwaren. De balpennen van Prodir kenmerken zich door de hoge kwaliteit, talloze personalisatiemogelijkheden en een opvallend design. Voor het design heeft deze fabrikant al diverse malen prijzen in ontvangst mogen nemen.

Deze pennen zijn verkrijgbaar in 10 verschillende modellen, waarbij ieder model weer in talloze uitvoeringen beschikbaar is. De klant geeft zelf aan hoe de pen gemaakt moet worden, denk bijvoorbeeld aan een pen met een transparante body en een chrome punt, of heeft u toch liever een pen met een frosted body? Bij Prodir is dit allemaal mogelijk.

Onze ervaring leert dat de meeste klanten die voor het eerst Prodir pennen bestellen, daarna niet snel meer andere pennen bestellen. Ze weten dat het niet de goedkoopste balpennen zijn, maar ze kiezen liever voor kwaliteit en willen dat ook uitstralen naar hun relaties toe.

Prodir pennen met bedrukking

De diverse modellen pennen beschikken over meerdere bedrukkingsopties per pen. De bedrukkingspositie en maximale afmetingen verschillen per type pen. Optioneel kan de klant zelfs kiezen voor een bedrukte verpakking om de balpen in te presenteren. Op alle pennen van Prodir is het mogelijk om in 1 of meerdere kleuren uw reclame te bedrukken.

Ook de kwaliteit en het schrijfgemak ervaren? Vraag dan een vrijblijvende offerte op voor het leveren van Prodir producten bij Premiumgids. Wij leveren al vanaf 500 stuks en hanteren een standaard leveringstermijn van circa 3 tot 4 weken na goedkeuring van de proef.Over de Auteur

Premiumgids.nl is een online groothandel in promotionele producten (relatiegeschenken, premiums, promotieartikelen en give aways), in ons assortiment van ruim 75.000 producten kunt u altijd een geschenk vinden dat past bij uw promotionele doeleinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo