Sizzlepak, hét verpakkingsmateriaal! - Artikel Post - Artikel Marketing

Sizzlepak, hét verpakkingsmateriaal!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 230 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Sizzlepak 

Een pakket versturen met een breekbaar item? Dat kan een lastig klusje zijn. Je moet het item goed inpakken, en vaak vul je de doos met een opvulmateriaal. Dat opvulmateriaal is vaak erg slecht voor het milieu, en het kan zijn dat het verpakkingsmateriaal zijn sporen na laat op het item (lijmsporen). Daarnaast is het opvulmateriaal vaak erg lelijk, helemaal niet representatief als je een chique verpakking wil sturen. 

Gelukkig is voor alles een oplossing en dus ook voor de genoemde problemen! Kies je namelijk voor sizzlepak als opvulmateriaal, dan ben je in één keer van alle problemen af! Sizzlepak is een opvulmateriaal dat gemaakt is van papier. Geen schadelijk plastic dus, maar afbreekbaar papier. Sizzlepak is papier dat in smalle banen is gesneden, waarna het gekarteld wordt. Zo krijg je een verpakkingsmateriaal dat alle schokken tegengaat. Sizzlepak laat geen sporen na op het item dat verpakt moet worden. Je legt simpelweg het item in sizzlepak en dan is het pakket klaar om verzonden te worden!

Sizzlepak is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor een kleur die bij je bedrijf/product past. Dat geeft direct een hele leuke thouch aan het openen van een verpakking. Daarnaast is sizzlepak biologisch afbreekbaar en vrijwel stofvrij. Ideaal voor de meeste producten dus!

Neem een kijkje in de winkel van Jongeneel Verpakkingen om erachter te komen welke sizzlepak jij koopt om je pakketten te verzenden. Je vindt bij Jongeneel Verpakkingen alles wat te maken heeft met pakketten. Daarnaast verkoopt Jongeneel een ontzettend groot aanbod van leuke producten. Deze producten zijn allemaal in grote getalen leverbaar en dat zorgt ervoor dat de prijs bij Jongeneel Verpakkingen erg laag is. Neem snel een kijkje en als je vragen hebt mag je te allen tijde contact opnemen met Jongeneel Verpakkingen voor een antwoord op alle vragen!Over de Auteur

Sizzlepak is hét verpakkingsmateriaal. Je koopt sizzlepak bij Jongeneel Verpakkingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo