FB pix Span de oranje kroon - Artikelpost

Span de oranje kroon

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1137 | Aantal woorden: 368 | Datum: | 0 commentaar

De grote wens van vele kleine meisjes is het worden van een prinses. Nu Willem-Alexander koning is geworden willen vele jongens ongetwijfeld ook prins willen worden. Zij kunnen zich dit jaar in ieder geval voor even prins voelen door een leuke oranje kroon te dragen!

Voel je de koning te rijk met een leuke en originele oranje kroon! De muts mag dit jaar in de kast achterblijven en maakt plaats voor een zeer bijzondere andere hoofddeksel. Zorg dat je niet uit de toon valt.

Het WK in Brazilië staat voor de deur en dus zijn de oranje artikelen niet aan te slepen. Iedere Nederlander wil zich in juni weer vrolijk kunnen uitdossen en laten zien dat hij of zij met volle overtuiging achter het Nederlands elftal staat. Een oranje kroon past bij vele outfits en is daardoor een geliefd product.

De oranje kroon is dit jaar extra populair. In het Oranjelegioen sla je absoluut geen verkeerd figuur als je een kroon draagt. De oranje kroon is in diverse varianten op de markt gebracht. Zo is uiteraard bekend van andere vieringen is de opblaasbare kroon maar ook als dat niet bij je past hoef je niet met lege handen komen te staan.

Dus, span dit jaar de kroon en deel deze koninklijke hoofddeksels uit! Door een oranje artikel te dragen laat je zien dat je vierkant achter onze elftal staat en op Koningsdag feliciteer je de koning. De oranje kroon is daardoor een zeer veelzijdig relatiegeschenk dat veel uitgedeeld zal worden in de aanloop naar de vele vieringen in 2014. Zorg dat jij niet uit de toon valt als je als enige geen oranje kroon op het hoofd draagt. Voor slechts enkele dagen in het jaar kan iedereen zich een prins of een prinses voelen. Groot en klein: zoals het hoort!

Over de Auteur

Werkzaam voor WKGifts.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo