FB pix Stressballen - Artikelpost

Stressballen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1628 | Aantal woorden: 357 | Datum: | 0 commentaar

Stressballen als relatiegeschenk. Wat is nu een betere manier om uw bedrijf te promoten dan met leuke gadgets? Onbruikbare artikelen verdwijnen vaak snel de prullenmand waardoor het logo van uw bedrijf nauwelijks wordt gezien. Beter is het om producten uit te delen die bruikbaar zijn, goed van formaat en opvallend van uiterlijk. Een heel goed voorbeeld van zo’n prima gadget is de stressbal.

Stressballen zijn er in allerlei soorten en maten. De meest bekende stressballen zijn wel de kleine balletjes van handformaat, die in vele kleuren zijn te verkrijgen. Maar behalve deze standaard stressballen, zijn er ook een aantal andere stressfiguren dan de stressbal. Denk bijvoorbeeld aan het antistress huis, de antistress globe, het antistress t-shirt, de antistress auto, de antistress vrachtwagen, het anti stress vliegtuig, het antistress hart en de antistress dobbelsteen. Al deze stressballen zijn gemaakt van PU en kunnen al het geknijp en getrek dus prima hebben.

Behalve de stressballen van handformaat, zijn er ook de stressbal met koord en de antistress voetbal. Een prachtig promotieartikel die voor de kinderen van uw relaties ook geweldig zijn. Met deze zachte bal mag namelijk wél in huis worden gevoetbald!

Stressballen zijn samengevat de ideale reclamedrager voor uw bedrijf. Bovendien zijn ze goedkoop in de aanschaf: bedrukt al vanaf € 0,38.

Stressballen kunt u eenvoudig vinden bij Relatiegeschenken Gullegever.nl. De bestelling kunt u geheel online doorvoeren. Wilt u toch liever andere relatiegeschenken? Ook dan bent u bij Gullegever.nl aan het goede adres. Van relatiegeschenken pennen tot aanstekers en van textiel tot bureauklokken: u vindt het allemaal op de website van Gullegever.nl!

 Over de Auteur

Relatiegeschenken Gullegever.nl is een webwinkel in relatiegeschenken. Onze atikelen zijn geheel online te bestellen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo