Val op met aluminium visitekaartjes - Artikel Post - Artikel Marketing

Val op met aluminium visitekaartjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Webzo
Gezien: 555 | Aantal woorden: 369 | Datum: Mon, 4 Feb 2013 | 0 commentaar

Tegenwoordig is netwerken de meest belangrijke bezigheid voor bedrijven om nieuwe opdrachten binnen te krijgen. Ook voor particulieren is netwerken erg belangrijk in bijvoorbeeld de zoektocht naar een nieuwe baan of uitdaging. Dit is onder meer te zien in de gigantische groei die netwerk website Linkedin doorgaat en de groei van netwerk borrels, niche gerichte beurzen en cursussen/trainingen. Al deze vormen van samenkomen zijn een mooie gelegenheid om te netwerken en om uw toekomstige baas of opdrachtgever tegen te komen; de vraag is alleen hoe zorgt u ervoor dat juist u wordt onthouden en dat er met u contact opgenomen wordt.

Naast het feit dat u zich kunt onderscheiden met behulp van uw competenties en netwerk skills, zijn ook visitekaartjes hier een mogelijkheid bij. Vaak hebben veel bedrijven en personen tegenwoordig een strak vormgegeven visitekaartje, echter zult u ook visitekaartjes tegenkomen die dezelfde opmaak, layout of vormgeving hebben. Dit maakt het dat een visitekaartje vaak op de grote stapel belandt en er niets meer mee gebeurt. Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw visitekaartje bovenop die stapel komt of zelfs apart gelegd wordt? Heel simpel: door een visitekaartje te nemen die tussen alle andere visitekaartjes uitspringt.

Een aluminium visitekaartje is dan een perfecte oplossing: ziet u het al voor u, dat u een bedrijf of persoon een aluminium visitekaartje geeft in plaats van een standaard papieren visitekaartje? Naast het feit dat u gegarandeerd een (positieve) reactie hierop zult krijgen, bent u er ook verzekerd van dat zowel uw gezicht als uw naam onthouden zullen worden. Ja het klopt, aluminium visitekaartjes zijn duurder dan papieren visitekaartjes, maar u moet uzelf afvragen wat uw resultaat van het uitdelen van visitekaartjes nu is en wat het kan zijn. Daarom raden wij aan om het gewoon een try-out pakket te proberen voor slechts 10 euro voor 9 visitekaartjes, zo kunt u zelf ervaren wat voor verschil in reacties u zult krijgen!Over de Auteur

Aluminiumvisitekaartje.nl is een project van Harre van der Maat en Jesper van den Bogaard, twee jonge ondernemers die onder de v.o.f. Contactidee internetprojecten opzetten. Wij geven zelf regelmatig visitekaartjes weg, maar we willen ons daarin onderscheiden. Een visitekaartje van aluminium geeft net dat beetje extra uitstraling en zal door de mogelijke klant of relatie sneller en langer bewaard worden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo