FB pix Vergeet de sleutel niet! - Artikelpost

Vergeet de sleutel niet!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1629 | Aantal woorden: 360 | Datum: | 0 commentaar

Niemand verlaat het huis zonder zijn of haar sleutelbos. In ieder geval niet met opzet. Overal waar je gaat, gaan je sleutels. Niet geheel verwonderlijk uiteraard. Je sleutels geven je tenslotte toegang tot je huis, het kantoor en de auto of fiets.

Het verliezen of vergeten van je sleutelbos kan paniek veroorzaken. Om dat te voorkomen hebben veel Nederlanders een bonte verzameling sleutelhangers aan de sleutelbos gehangen. Zo springen de sleutels direct in het oog.

Echt aandachttrekken
Sleutelhangers zijn dus echte aandachttrekkers. Dit maakt ze zeer populaire relatiegeschenken. Niet enkel de eigenaar van de sleutelbos ziet de sleutelhanger maar ook alle andere mensen met wie hij in aanraking komt. Bovendien is de sleutelhanger op diverse wijze vorm te geven. Hierdoor is er vaak ruimte genoeg voor een bedrukking naar keuze.

De vriendelijkste prijs
Sleutelhangers kunnen, zeker bij grotere afnames, voor een kleine prijs worden geproduceerd. Sleutelhangers bedrukken is eveneens voor een voordelige prijs te bewerkstelligen. Daarom worden ze vaak als give aways gebruikt. Ze zitten regelmatig in de geliefde goodiebags of worden meegegeven bij aankoop van een nieuw product. Zo kun je geen nieuwe fiets kopen zonder aan de sleutel een sleutelhanger te vinden.

Opzoek naar een match
Bij ieder relatiegeschenk dat wordt wegegeven is het van belang dat het product de kernwaarden van de onderneming uitstraalt. Het kan zijn dat de sleutelhanger niet bij uw onderneming of uw klanten past. In dit geval kunt u beter kiezen voor een ander product dat wel een match is. Weet u niet waar te beginnen? Vraag dan om advies aan professionals, werkzaam in de relatiegeschenkenbranche. 

Over de Auteur

Ik heb een grote passie voor schrijven. Momenteel werk ik bij Allgifts.nl, dit is een leverancier van relatiegeschenken en promotieartikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo