Vergeet de sleutel niet! - Artikel Post - Artikel Marketing

Vergeet de sleutel niet!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Allgiftspers
Gezien: 1003 | Aantal woorden: 360 | Datum: Thu, 30 Jan 2014 | 0 commentaar

Niemand verlaat het huis zonder zijn of haar sleutelbos. In ieder geval niet met opzet. Overal waar je gaat, gaan je sleutels. Niet geheel verwonderlijk uiteraard. Je sleutels geven je tenslotte toegang tot je huis, het kantoor en de auto of fiets.

Het verliezen of vergeten van je sleutelbos kan paniek veroorzaken. Om dat te voorkomen hebben veel Nederlanders een bonte verzameling sleutelhangers aan de sleutelbos gehangen. Zo springen de sleutels direct in het oog.

Echt aandachttrekken
Sleutelhangers zijn dus echte aandachttrekkers. Dit maakt ze zeer populaire relatiegeschenken. Niet enkel de eigenaar van de sleutelbos ziet de sleutelhanger maar ook alle andere mensen met wie hij in aanraking komt. Bovendien is de sleutelhanger op diverse wijze vorm te geven. Hierdoor is er vaak ruimte genoeg voor een bedrukking naar keuze.

De vriendelijkste prijs
Sleutelhangers kunnen, zeker bij grotere afnames, voor een kleine prijs worden geproduceerd. Sleutelhangers bedrukken is eveneens voor een voordelige prijs te bewerkstelligen. Daarom worden ze vaak als give aways gebruikt. Ze zitten regelmatig in de geliefde goodiebags of worden meegegeven bij aankoop van een nieuw product. Zo kun je geen nieuwe fiets kopen zonder aan de sleutel een sleutelhanger te vinden.

Opzoek naar een match
Bij ieder relatiegeschenk dat wordt wegegeven is het van belang dat het product de kernwaarden van de onderneming uitstraalt. Het kan zijn dat de sleutelhanger niet bij uw onderneming of uw klanten past. In dit geval kunt u beter kiezen voor een ander product dat wel een match is. Weet u niet waar te beginnen? Vraag dan om advies aan professionals, werkzaam in de relatiegeschenkenbranche. 

Over de Auteur

Ik heb een grote passie voor schrijven. Momenteel werk ik bij Allgifts.nl, dit is een leverancier van relatiegeschenken en promotieartikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo