FB pix Verras uw klanten en zakenrelaties met originele Oranje relatiegeschenken - Artikelpost

Verras uw klanten en zakenrelaties met originele Oranje relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1417 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Nog maar een paar maanden en dan is het weer zover: het Europees Kampioenschap voetbal vindt plaats. Dat betekent een maand lang Oranjekoorts in Nederland! En hoe krijgt u uw klanten en zakenrelaties nu beter in voetbalstemming dan met Oranje reclamegeschenken? Ook dit jaar is er weer een groot aanbod leuke en originele Oranje promotieartikelen verkrijgbaar. Sla nu alvast uw promotieartikelen in, voordat het te laat is!

Oranje textiel

Wat dacht u van bedrukt promotie textiel met een voetbal thema? Op het internet vindt u t-shirts en andere kleding, maar ook bedrukte schorten en supportershesjes. Bedrukt voetbal textiel is niet alleen zeer geschikt als relatiegeschenk, maar kan ook ideaal voor thema-activiteiten van bedrijven of verenigingen worden gebruikt.

Caps en petten

Caps en petten met een ‘oranje’ opdruk doen het ook telkens weer goed als relatiegeschenk. Voor het EK zijn veel verschillende varianten hoofddeksels verkrijgbaar, zoals oranje cowboyhoeden en petten in de vorm van een voetbal. Zorg voor gratis reclame voor uw bedrijf tijdens het EK door caps en petten te laten bedrukken met uw logo!

Straat- en huispakket

Heeft u veel doorgewinterde voetbalfans in uw klantenkring, dan is een oranje versierpakket voor straat en huis precies het relatiegeschenk dat u zoekt. Hiermee kunnen complete straten en huizen worden omgetoverd in een waar oranje paradijs! Een straat- en huispakket bevat een groot aantal verschillende Oranje promotieartikelen, zoals toeters, vlaggen en ballonnen.

Vlaggen

Vlaggen kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk, maar ook voor de promotie van uw eigen bedrijf. Met staande vlaggen of beachflags met een oranje thema vestigt u de aandacht nog eens extra op uw bedrijf tijdens het EK, want een vlag valt altijd op. U kunt oranje vlaggen of neutrale vlaggen laten bedrukken met elke gewenste tekst of logo.

Uiteraard zijn er nog veel meer oranje artikelen verkrijgbaar. De beste bedrukte promotieartikelen bestelt u bij Tot Ziens Promotions. Bekijk direct onze webshop en ontdek ons ruime aanbod oranje relatiegeschenken!



Over de Auteur

Manon Peters schrijft over uiteenlopende actuele onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel Kenwoorden



Top Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo