Verras uw klanten en zakenrelaties met originele Oranje relatiegeschenken - Artikel Post - Artikel Marketing

Verras uw klanten en zakenrelaties met originele Oranje relatiegeschenken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: m.peters
Gezien: 1019 | Aantal woorden: 415 | Datum: Thu, 5 Apr 2012 | 0 commentaar

Nog maar een paar maanden en dan is het weer zover: het Europees Kampioenschap voetbal vindt plaats. Dat betekent een maand lang Oranjekoorts in Nederland! En hoe krijgt u uw klanten en zakenrelaties nu beter in voetbalstemming dan met Oranje reclamegeschenken? Ook dit jaar is er weer een groot aanbod leuke en originele Oranje promotieartikelen verkrijgbaar. Sla nu alvast uw promotieartikelen in, voordat het te laat is!

Oranje textiel

Wat dacht u van bedrukt promotie textiel met een voetbal thema? Op het internet vindt u t-shirts en andere kleding, maar ook bedrukte schorten en supportershesjes. Bedrukt voetbal textiel is niet alleen zeer geschikt als relatiegeschenk, maar kan ook ideaal voor thema-activiteiten van bedrijven of verenigingen worden gebruikt.

Caps en petten

Caps en petten met een ‘oranje’ opdruk doen het ook telkens weer goed als relatiegeschenk. Voor het EK zijn veel verschillende varianten hoofddeksels verkrijgbaar, zoals oranje cowboyhoeden en petten in de vorm van een voetbal. Zorg voor gratis reclame voor uw bedrijf tijdens het EK door caps en petten te laten bedrukken met uw logo!

Straat- en huispakket

Heeft u veel doorgewinterde voetbalfans in uw klantenkring, dan is een oranje versierpakket voor straat en huis precies het relatiegeschenk dat u zoekt. Hiermee kunnen complete straten en huizen worden omgetoverd in een waar oranje paradijs! Een straat- en huispakket bevat een groot aantal verschillende Oranje promotieartikelen, zoals toeters, vlaggen en ballonnen.

Vlaggen

Vlaggen kunnen worden gebruikt als relatiegeschenk, maar ook voor de promotie van uw eigen bedrijf. Met staande vlaggen of beachflags met een oranje thema vestigt u de aandacht nog eens extra op uw bedrijf tijdens het EK, want een vlag valt altijd op. U kunt oranje vlaggen of neutrale vlaggen laten bedrukken met elke gewenste tekst of logo.

Uiteraard zijn er nog veel meer oranje artikelen verkrijgbaar. De beste bedrukte promotieartikelen bestelt u bij Tot Ziens Promotions. Bekijk direct onze webshop en ontdek ons ruime aanbod oranje relatiegeschenken!Over de Auteur

Manon Peters schrijft over uiteenlopende actuele onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo