Verzend je producten in Dozen op maat - Artikel Post - Artikel Marketing

Verzend je producten in Dozen op maat

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 325 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

Doos op maatOoit een pakketje besteld? Of ooit een pakketje op de post gedaan? Dan weet je vast en zeker dat deze bestellingen vrijwel altijd in een doos worden verzonden. Meestal zit er nog veel lucht in deze doos, wat wordt opgevuld met bijvoorbeeld papier of luchtzakjes. Hierdoor komen de producten wat strakker in de doos te zitten en blijft het beter op zijn plaats in de doos zitten. Hierdoor wordt voorkomen dat de producten helemaal door elkaar worden geschud, wat voornamelijk bij breekbare spullen erg belangrijk is. 

Het verzenden van je producten

Als je een eigen bedrijf hebt en verschillende producten verstuurd dan moet je er dus ook over nadenken hoe je dit aanpakt. Bestel je een bepaald formaat doos, of juist meerdere formaten voor verschillende producten. Hoe goed passen je artikelen hierin, heb je opvulmateriaal nodig? Je wilt tenslotte dat de bestellingen heel aankomen bij je klanten. Of heb je misschien wel dozen nodig die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt?

Dozen op maat

Vooral wanneer je producten met afwijkende afmetingen verkoopt kan een doos op maat een geweldige oplossing zijn. Verschillende bedrijven kunnen dozen op maat maken van golfkarton die ook nog eens erg stevig zijn. Je wilt dat de verpakking bijna als een tweede huid om je product heen zit, met misschien nog een bubbeltjesfolie ertussen voor breekbare producten. Daarnaast kan het ook de logistiek van je bedrijf verbeteren, misschien is een doos op maat net klein genoeg om door de brievenbussen te passen, dat zou een belangrijk voordeel zijn! 

Personaliseren van verpakkingen

Misschien wel de bekendste verpakkingsdoos is die van Coolblue. Iedereen herkent deze blauwe dozen wel, en ze gaan er altijd erg creatief mee om. Zo zijn er wedstrijden om met de doos te gaan knutselen en zijn ze ernaast ook al voorbereid om eventuele retourzendingen zo simpel mogelijk te laten verlopen. Twijfel je nog over wat voor doos je moet gebruiken en wat erop moet staan? Kijk dan gerust eens rond bij andere bedrijven, want beter goed gejat dan slecht verzonnen. Toch?
Over de Auteur

Schrijft zelfs over dozen nog informatieve en leuke teksten!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo