Voordeel en aanbiedingen op internet - Artikel Post - Artikel Marketing

Voordeel en aanbiedingen op internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: jkameel
Gezien: 521 | Aantal woorden: 401 | Datum: Tue, 30 Jul 2013 | 0 commentaar

Op internet is een enorm aanbod voordeel. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Daarom heb ik besloten om mij te richten op enkele sites en daar mijn voordeel te vinden.

Het beginpunt voor veel online gebruikers is Google. Vanuit Google kom je namelijk al snel uit bij sites die voordeel bieden. Zo ook ik. In Google gebruikte ik de zoektermen 'voordeel net' omdat ik op zoek was naar een voordeel netwerk. Denk bijvoorbeeld aan sites waar je je kan aanmelden en een pas krijgt voor lidmaatschap, met mooie kortingen. Tot mijn verrassing kwam als eerste zoekresultaat Voordeel.net naar voren.

Na een kwartiertje surfen op deze site bleek dat de site erg interessant is. De website wordt iedere dag netjes bijgewerkt en ook de nieuwsbrief is een aanrader. Je krijgt een simpel overzicht van de actuele aanbiedingen, waardoor je iedere dag zonder zelfs te zoeken in Google op de hoogte blijft van promoties in Nederland.

In het begin geloofde ik niet zo in al die online voordeeltjes, vaak zitten er toch weer kleine lettertjes aan vast. Maar.. wanneer je echt iets nodig hebt, moet je het toch ergens bestellen of kopen. Dan kan je beter een actie vinden en pak je er misschien nog een extra voordeel mee. Wat ik heb vastgesteld is dat er grofweg drie typen promotionele acties te onderscheiden zijn, namelijk:

1. Promotionele actie in vorm van een directe korting
2. Promotionele actie in vorm van een cadeau
3. Promotionele actie in vorm van een premium dienstverlening

Door de crisis zie je dat bedrijven zich steeds meer toeleggen op het creëeren van promotionele acties. Ze willen namelijk klanten blijven binden en nieuwe klanten werven. De omzet moet ook op peil blijven. Daarom kan je als (nieuwe) klant je eigen koopkracht vergroten door op zoek te gaan naar voordeel.

Zodoende heb ik al veel voordeel en aanbiedingen weten te benutten. Het is zeker een aanrader om ook jouw voordeel te vinden op Voordeel.net.

Over de Auteur

De auteur is een onafhankelijk schrijver en informeert de lezer over het vinden van de juiste informatie op de juist plek.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo