Wasknijpertjes als relatiegeschenk - Artikel Post - Artikel Marketing

Wasknijpertjes als relatiegeschenk

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 531 | Aantal woorden: 502 | Datum: | 0 commentaar

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk denk dan eens ‘out of the box’. Veelal wordt een bosje bloemen, flesje wijn of een kantoorartikel als relatiegeschenk gegeven. Dit zorgt ervoor dat mensen vaak minder enthousiast zijn over het krijgen én geven van relatiegeschenken. In het zakenleven wil je je toch onderscheiden als bedrijf wat je uniek maakt, dus waarom doen we dat niet met een relatiegeschenk. Het is juist de bedoeling van een relatiegeschenk dat je degene verrast en dat kan het beste met een uniek cadeau. Het is steeds belangrijker om je uniek te maken in de zakenwereld en dat is ook terug te zien met relatiegeschenken.

Functioneel en uniek cadeau

Met de wasknijpertjes van Knijpertjes ben je verzekerd van een uniek relatiegeschenk. De wasknijpers van knijpertjes staan symbool voor verbondenheid. ‘De ene knijper kan niet zonder de andere knijper’. Haal je de knijpertjes uit elkaar dan valt het uit één en los van elkaar heeft een wasknijper geen functie . De wasknijpertjes hebben elkaar nodig om sterk te staan, net zoals een relatie waarin beide partijen elkaar nodig hebben en versterken. De wasknijpers uit het assortiment van Knijpertjes zijn uniek en ook nog eens functioneel. De grote houten wasknijpers met vintage design kunnen prima functioneren als ophanghaak, er wordt standaard een strip bijgeleverd waardoor je niet hoeft te boren of te schroeven. Het is een kwestie van opplakken en klaar! Daarnaast hebben we ook leuke magneet knijpers, waarbij je ze via een magneet eenvoudig kunt plaatsen.

Eenvoudig te gebruiken

Hiermee voorkom je dat de muur geen schade oploopt door gebruik te maken van deze knijpertjes en mensen kunnen hiermee dan ook de knijpertjes op diverse plekken ophangen. Dit kan ervoor zorgen dat mensen sneller de wasknijpers ophangen doordat er geen gereedschap voor nodig is om de wasknijpers op te hangen. Naast het feit dat je de wasknijpers eenvoudig kunt opplakken en kunt gebruiken voor diverse doeleinden zijn er ook andere producten verkrijgbaar in onze webshop. Zo zijn er diverse wasknijpers zelf te personaliseren waarmee je een uniek geschenk hebt voor elke gelegenheid.

Niet alleen te gebruiken als relatiegeschenk..

De wasknijpertjes van Knijpertjes.nl zijn functioneel waardoor klanten ze zeker kunnen gebruiken en mensen hebben hier zeker wat aan. Tevens zijn de wasknijpertjes van Knijpertjes verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor je ook nog eens kunt aanpassen aan bijvoorbeeld de huisstijl van een klant. Kortom het is dus belangrijk om out of the box te denken en niet teveel tunnelvisie. Laat dat ene flesje wijn of multifunctionele pen een keer achterwege en kom met een bijzonder relatiegeschenk!Over de Auteur

Vind het leuk om over verschillende onderwerpen te schrijven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[176 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo