FB pix Wat is een goede stand? Die voorbeelden van goede stands - Artikelpost

Wat is een goede stand? Die voorbeelden van goede stands

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1459 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

 

Als ondernemer is uw aanwezigheid op een beurs een mooie kans voor nieuwe contacten en ideeën, maar een kans voor feedback van klanten, leveranciers en misschien zelfs concurrenten. Wilt u hier optimaal gebruik van kunnen maken, dan zult u een eigen stand moeten overwegen. Een dergelijke stand ontwerpen, met goede grafische displays, en daar neerzetten is echter nog niet zo makkelijk. Daarom drie voorbeelden van goede standbouw.

Samsung

samsung

De stand van Samsung is zeer herkenbaar: herkenbaar aan de kleuren, vormgeving en details van de stand. Dit is namelijk de stijl die Samsung al een hele tijd overal voor gebruikt. Natuurlijk zullen ze hier mee opvallen. Dat wil zeggen voor mensen die er naar op zoek zijn. Om echt in het oog te springen bij mensen hebben ze vooral de stand zeer opvallend gemaakt door de grootsheid ervan. Als men langs een dergelijke stand loopt, zal het moeilijk zijn deze totaal geen aandacht te geven.

Audi

Audi
In het voorbeeld van Audi is het een ander aspect wat de stand zo goed maakt. Hoewel de betreffende stand verre van klein was (hoe kan dat ook als je 10-20 auto’s hebt staan), is het een ander aspect dat hier de stand zo een belangrijke bijdrage maakte. Bij Audi zijn ze sinds een tijdje bezig met een nieuwe stijl te implementeren in hun reclames; een combinatie van elegantie en degelijke engineering. Deze stijl komt terug in alle reclames, en dus ook in de beursstand.

Lamborghini

Lamborghini

De stand van Lamborghini is geen voorbeeld van een grote stand. Daarnaast heeft Lamborghini ook niet echt een huisstijl waar iedereen bekend mee is. Hoe pakken ze het dan aan? Lamborghini doet het vooral aan de hand van kleuren. Zoals je op de afbeelding kunt zien is de stand zelf nogal onopvallend qua kleuren: grijs, zwart en een beetje wit. De auto’s zelf zijn echter in felle kleuren gespoten. Daarom vallen de auto’s heel erg op, en dan is precies wat ze willen. Ze zorgen er dus voor dat hetgeen dat moet opvallen, dat ook doet.

Over de Auteur

 

Coby van Empel helpt graag anderen door middel van het geven van een aantal tips op verschillende vlakken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo