FB pix Wat vloerstickers in de winkel voor jou kunnen doen - Artikelpost

Wat vloerstickers in de winkel voor jou kunnen doen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 265 | Aantal woorden: 497 | Datum: | 0 commentaar

Vloerstickers zijn ideaal voor verschillende promoties of kunnen dienen als hulpmiddel. Vloerstickers vallen altijd op en doordat veel mensen naar beneden kijken tijdens het lopen zijn vloerstickers een ideaal communicatiemiddel. Dus heb je nou een actie in de winkel en moet die worden gepromoot, probeer dan eens een vloersticker in plaats van een reclamebord. Je zal zien dat dit heel effectief kan zijn en jij plukt hier als ondernemer de vruchten van.

Vloerstickers als wegwijzer

Hoezo wegwijzer? Nou weet je nog toen corona aanwezig was? Vele winkels hebben toen gebruik gemaakt van vloerstickers. Niet zo vreemd, ze maakten gebruik van pijlen en lijnen om looppaden te creëren. Zo kon de 1,5 meter regel gewaarborgd worden en werd hierdoor duidelijk voor iedere klant, wat de looprichting was.

Je zou ze natuurlijk ook kunnen gebruiken om aan te wijzen waar bepaalde producten staan. Wellicht zijn er wat producten moeilijk vindbaar, dan kunnen de vloerstickers een ideale uitkomst bieden. Maar ook wanneer je acties hebt kunnen vloerstickers in de winkel veel voor jou doen. Daar wil jij uiteraard voordelige stickers voor gebruiken!

Vloerstickers als promotie

Wil jij een bepaalde aanbieding in jouw winkel graag promoten? Dan zijn vloerstickers in de winkel de ideale uitkomst. Je kan ze zo mooi maken als je zelf wilt met bijvoorbeeld afbeeldingen van het product, maar ook doormiddel van opvallende kleuren te gebruiken. Je kan ook kiezen voor pijlen die je laten zien waar de aanbieding ligt.

Heb jij een grote uitverkoop in het verschiet, bestel dan grote fel gekleurde stickers om klanten te laten weten dat er een grote uitverkoop aankomt. Iedereen is namelijk weg van koopjes. Je kunt ook kiezen voor verschillende vormen stickers op de vloer. Heb je alleen schoenen in de uitverkoop? Dan zou je kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een voetsticker.

 

Goedkope vloerstickers

Wanneer je goedkope stickers wenst voor in je winkel kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten en maten. De stickers die wij gebruiken zijn erg makkelijk te plaatsen en te verwijderen. Ook hebben de vloerstickers een anti slip werking.

Doordat er erg veel mensen over de vloer komen worden de vloerstickers maximaal belast, het is daarom van belang dat je goed en sterk materiaal kiest. Onze vloerstickers zijn voorzien van een anti slip laag en een coating waardoor de sticker langer mee gaat. Bestel daarom jouw vloerstickers voor in de winkel gemakkelijk en snel online zodat jij ook kan profiteren als ondernemer van de verschillende soorten vloerstickers.Over de Auteur

Ik schrijf artikelen om te informeren en te vermaken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo