Websites laten bouwen die goed gevonden worden in Google - Artikelpost

Websites laten bouwen die goed gevonden worden in Google

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 557 | Aantal woorden: 476 | Datum: | 0 commentaar

Tegenwoordig is een website erg belangrijk voor je bedrijf! Als je meer wilt weten over een bedrijf ga je automatisch naar Google typ je de naam in van het bedrijf of de zoekterm als je nog geen bedrijf op het oog hebt. Vervolgens haal je de informatie die je nodig hebt uit de website. De tweede stap is meestal pas dat je contact gaat opnemen met het bedrijf voor informatie dat niet op de website vernoemd staat.

Het is daarom belangrijk dat de uitstraling van je website een moderne look ’n feel heeft. En dat je de trends volgt om de website voor de klant gebruiksvriendelijker te maken. Denk hierbij aan opvallende Call-to-action buttons. Zodat een klant weet waar hij moet klikken. Zorg er ook voor dat je website een responsive website is zodat deze op meerdere devices bekeken kan worden. (Desktop, Laptop, tablet of mobiel)

Ook de vindbaarheid van je website is erg belangrijk. Zoals ik hierboven al had omschreven ga je tegenwoordig eerst naar Google om doormiddel van zoektermen het juiste bedrijf te vinden. Het is dan ook belangrijk dat je op deze termen goed gevonden gaat worden. Stel je bent een Reclamebureau en je wilt beter gevonden in Eindhoven, Geldrop en Helmond. Goede zoektermen om beter gevonden te worden zijn bijvoorbeeld; Webdesign Eindhoven, Webdesign Geldrop of Webdesign Helmond.

Ga van te voren goed na over op welke zoektermen je bedrijf gevonden moet worden. Dit kun je samen doen met een Reclamebureau die je website bouwt en hier in gespecialiseerd is. Deze kunnen je meer informatie geven over waar je rekening mee moet houden met het bouwen van je website. De content van je website wordt ook steeds belangrijk. Als je goedgevonden wilt worden is het erg belangrijk goede relevante content te schrijven over het bedrijf. Zorg dat deze content overzichtelijk op je website staat dat het ook leuk is om jouw website te bezoeken. Want je hebt natuurlijk ook te maken met de look ’n feel. Als potentiële klanten dit niet aanstaat of de informatie is niet makkelijk te vinden zijn ze ook weer snel weg. Het is dus belangrijk om goed na te gaan over wat je wilt bereiken met je website voordat je de stap neemt deze te laten bouwen door een reclamebureau.

Over de Auteur

Websites laten bouwen die goed gevonden worden in Google

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo