10 tekenen van een onzekere man - Artikelpost

10 tekenen van een onzekere man

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 200 | Aantal woorden: 616 | Datum: | 0 commentaar

Onzekerheid is een eigenschap die het potentieel heeft om een gezonde relatie te schaden. Het kan leiden tot veel onopgeloste problemen tussen jullie twee. Aan het begin van de relatie heb je misschien het gevoel dat je vriend 'Mr Right' is. Maar al snel steekt die onzekerheid de kop op en besef je dat je gevangen zit in een relatie met een onzekere man.  Hij is emotioneel onzeker en vertoont obsessief gedrag naar jou toe. Intens en uitputtend zijn twee woorden die een relatie met een onzekere man perfect omschrijven. Daarom moet je uitkijken voor de volgende tekenen van een onzekere man, om jezelf te behoeden voor onnodige ontberingen:

1. Hij brengt het liefst al zijn tijd met jou door

Een onzekere man wil al zijn tijd met jou doorbrengen.  Hij heeft nauwelijks of geen vrienden en interessante hobby's. Zijn wereld draait om jou en het kan behoorlijk verstikkend voor je worden.

2. Hij controleert elk aspect van je leven

In plaats van je de ruimte te geven en je mening te respecteren, wordt hij een onzekere man die elk aspect van je leven beheerst.

3. Hij zegt heel snel dat hij van je houdt

Het kost tijd om iemand genoeg te leren kennen om van hem of haar te houden, en als de nieuwe man in je leven je vertelt dat hij meteen van je houdt, is dat een rode vlag, vooral als hij je onder druk zet om het tegen hem te zeggen.

4. Gevoelens van jaloezie zijn zijn tweede natuur

Hij is niet alleen jaloers op je mannelijke vrienden, maar ook op elke man die dicht bij je probeert te komen. Hij vindt het ook niet leuk als je hechte relaties hebt met je vriendinnen.

5. Hij haalt je naar beneden

Een onzekere man zal je kleineren en je niet sterker maken. Hij zal constant een probleem hebben met alles wat je doet en dit zal erg frustrerend worden.

6. Hij houdt je altijd in de gaten

Hij zal je in de gaten houden en zal willen weten waar je bent, wat je doet, met wie je omgaat.

7. Hij ziet nooit zijn eigen fouten in

Hij gelooft dat hij perfect is.  Als hij iets verkeerd doet, zul je merken dat hij jou of iemand anders de schuld zal geven van zijn fouten.

8. Hij wil complimenten horen maar geen feedback

Hij zal blij zijn om complimenten te horen, omdat het zijn lage zelfvertrouwen een boost zal geven. Maar hij zal geen enkele vorm van feedback of opbouwende kritiek van jouw kant op prijs stellen.

9. Er wordt getwijfeld aan je loyaliteit

Hij is altijd achterdochtig over je motieven en blijft je loyaliteit testen met hersenspelletjes en je realiseert je het misschien niet eens.

10. Hij wordt agressief als dingen niet naar zijn zin gaan

Woede-uitbarstingen worden een algemeen verschijnsel en hij wordt agressief als je hem probeert te confronteren. Dit komt omdat hij onzeker is en je probeert te manipuleren.

Nu je de tekenen van onzekerheid bij een man kent, is het tijd om jezelf af te vragen: "Hoe ga je om met een onzekere man?"Over de Auteur

Op Women-online.nl vindt je meer artikelen over relaties.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo