4 prachtige plekken om in Den Bosch te trouwen - Artikelpost

4 prachtige plekken om in Den Bosch te trouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 284 | Aantal woorden: 414 | Datum: | 0 commentaar

Daar sta je dan: te stralen in jouw prachtige trouwjurk in Den Bosch. Klaar om je te verbinden aan de liefde van je leven. Romantische muziek draait op de achtergrond. De wind streelt jouw gezicht. De zon straalt tussen de bomen door. Het is een dag om nooit te vergeten. Ben jij van plan om binnenkort te trouwen en doe je dat het liefst in de omgeving van Den Bosch? In deze blog delen wij de vier mooiste plekken.

Kasteel Meerwijk

Trouwen in een kasteel… wie wil dat nou niet? In Den Bosch is dat gelukkig mogelijk, namelijk in Kasteel Meerwijk. Deze indrukwekkende locatie stamt uit het jaar 1850 en bevat - naast het gebouw - ook nog eens een kasteeltuin van bijna 2 hectare. Tel daar een prachtige binnenplaats bovenop en het feest is compleet! Bij Kasteel Meerwijk hebben jullie als bruidspaar twee terrassen, twee zalen én een ruime bar tot jullie beschikking.

Golden Tulip Hotel Central

Bij een hotel denk je misschien niet meteen aan een rijke geschiedenis. Totdat de naam Golden Tulip Hotel Central in de mond wordt genomen. Dit imposante gebouw is namelijk gelegen aan het sfeervolle, middeleeuwse plein van de Brabantse provinciestad. Het oude gebouw herbergt prachtige zalen met sprekende gewelven. Spreek, dans en geniet heerlijk na van jullie grote dag!

Museumkwartier ‘s-Hertogenbosch

Het Museumkwartier is een combinatie tussen het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch. Oud en nieuw vloeien hier sierlijk in elkaar over. Van glasrijke ruimtes tot deftige zalen met oude schilderijen en indrukwekkende plafonds. Als bruidskoppel vinden jullie hier het beste van twee werelden. Daarbij is het Noordbrabants Museum benoemd tot Huis der Gemeente. Jullie kunnen er dus voor de wet trouwen.

De Bossche Kelders

Zijn jullie op zoek naar een écht unieke trouwlocatie? Dan is het de moeite waard om een keer in De Bossche Kelders rond te gaan kijken. Duik onder het centrum van de Brabantse hoofdstad en begeef je in de prachtige middeleeuwse kelders. Laat je vervoeren door de kleine ruimtes en geniet van ene prima catering. Dit wordt jullie dag!Over de Auteur

Specialist in bruidsmode en kenner van aanverwacnte zaken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo