5 bijzondere trouwlocaties bij Eindhoven die je gezien moet hebben - Artikel Post - Artikel Marketing

5 bijzondere trouwlocaties bij Eindhoven die je gezien moet hebben

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 114 | Aantal woorden: 532 | Datum: | 0 commentaar

Langzaam maar zeker kruipt de trouwdatum steeds dichterbij. Terwijl je met jouw vrienden in Eindhoven bruidsmode aanpast, krijg je een appje van jouw verloofde: ‘Heb je deze locatie al gezien?’ Juist, die moet ook nog geregeld worden. Ben je op zoek naar een originele plek om het begin van jullie huwelijk in te luiden? In deze blog behandelen wij een aantal plekken rondom Eindhoven die je zeker een keer moet bekijken.

1. Kasteel Heeze - Heeze

Op slechts een klein half uur van Eindhoven verwijderd, vind je Kasteel Heeze. In deze oase van rust wordt je omringd door weilanden, bossen en een statige gracht. De sfeer die deze locatie met zich meebrengt draagt zeker bij aan een unieke trouwervaring. Want hoewel het gebouw al uit 1665 stamt, kent het een 18de eeuwse inrichting. Liever een oudere locatie? Aan één van de binnenpleinen van Kasteel Heeze vind je Slot Eymerick. Dit deel kent zijn oorsprong in de middeleeuwen. Ideaal voor een prachtige photoshoot.

2. Landgoed Kapellerput - Heeze

Twee minuten verderop in Heeze vind je Landgoed Kapellerput. Deze unieke locatie biedt je de mogelijkheid om samen in de natuur het jawoord te geven. Ontvlucht de buitenwereld en geniet van de heerlijk geurende naaldbomen. Om de ceremonie echt speciaal te maken, kunnen jullie ervoor kiezen om in een luxe boomhut te trouwen. En dreigt de hemel het toch niet droog te houden? Dan is de sfeervolle Kapelzaal een prima optie.

3. Landgoed Kasteel Geldrop - Geldrop

Droom je er stiekem van om in een Engelse landschapstuin te trouwen? Dan vind je iets dichterbij huis Landgoed Kasteel Geldrop. Op slechts een kwartier afstand van het centrum geniet je van een uiterst sfeervolle trouwlocatie. Wandel door de ommuurde bloementuin en laat je trouwen in de bijzondere appelboomgaard. Heb je een groter gezelschap? Kies dan voor de speciale evenementenweide. Voor een binnenceremonie kies je voor één van de zeven sfeervolle kamers.

4. De Vresselse Hut - Sint-Oedenrode

Blijven jullie het liefst de hele dag op één locatie? Dan is De Vresselse Hut tussen Son en Breugel en Sint-Oedenrode een echte aanrader Van de plechtigheid tot het feest. Jullie dag wordt gegarandeerd een herinnering die iedereen nog lang zal bijblijven. Het team maakt er namelijk maatwerk van. En de ceremonie? Die vindt natuurlijk in de prachtige trouwtuin plaats!

5. Sapor Smaakpaviljoen - Valkenswaard

Een prachtige locatie is natuurlijk mooi, maar de sfeer maak je natuurlijk zelf. Denk jij bij gezelligheid aan lekker samen tafelen, houtvuur en een barbecue? Of heb je altijd al eens een intiem concert gewild? Dan is Sapor de beste keuze voor jou! Kom tijdens het feest helemaal tot rust in de prachtige tuin en kijk uit over natuurpark de Malpie. Een betere start van jullie huwelijk kun je je niet bedenken. Over de Auteur

Trouwspecialist in de buurt van Eindhoven

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[174 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo