Bedankjes voor uw bruiloft - Artikelpost

Bedankjes voor uw bruiloft

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 236 | Aantal woorden: 778 | Datum: | 0 commentaar

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Er zijn veel mensen die jullie helpen om jullie bruiloft te maken tot een perfecte bruiloftsdag. Omdat jullie dat waarderen is het leuk om jullie waardering in de vorm van bedankjes te laten zien. Jullie kunnen alle kanten op met de bedankjes voor de bruiloft. Jullie hebben bij weddingdeco dan ook een ruime keus aan bedankjes.

Eetbare bedankjes
Bij eetbare bedankjes zijn ook verschillende mogelijkheden. Zo kun je denken aan chocolade, mintrolletjes, mr & mrs snoepjes, fortune cookies of echtgenootjes. Op de verpakking kunnen jullie je eigen naam en/of trouwdatum plaatsen. Dat is het leuke van de eetbare bedankjes. De echtgenootjes zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zitten in een blik verpakt. Ook kun je kiezen voor een chocoadereep met een orginele wikkel. Op jullie bruiloft zullen de peremuntrolletjes als bedankjes ook zeker gewaardeerd worden. De tekst hierop kunnen jullie zelf bedenken.

Non food bedankjes
Het is ook een idee om de gasten te bedanken met creatieve non-food bedankjes. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een houten of papieren waaier. Wanneer het op de bruiloftsdag warm is, zullen de gasten hier erg blij mee zijn! Iets heel anders is de sleutelhanger. Dit is een iets wat blijvender bedankje. De sleutelhangers zijn handgeverfd en worden geleverd in een zilveren doosje met een satijnen lintje om de verpakking. Voor jullie bruiloft zijn er ook de MR & MRS bewaardoosjes of de two of a kind speelkaarten in de vorm van een hart, die jullie mee kunnen geven als bedankjes voor de bruiloft.

D.I.Y. Bedankjes
do-it-yourself bedankjes zijn bedankjes voor de echte creatievelingen. Deze bedankjes zijn een door jullie zelf vormgegeven persoonlijk cadeau. Bij weddingdeco kun je de do-it-yourself bedankjes in verschillende categoriën vinden. Vulling, zakjes,doosjes/potjes en labels/stickers. Om jullie bedankjes compleet te maken kunnen jullie labels & stickers gebruiken. Hoe leuk is het om een linnen bedankzakje te vullen met snoepjes, chocoladehartjes of andere lekkernijen?

Cadeaus als bedankje
als dank voor de inzet van de ceremoniemeester, de getuigen, bruidsmeisjes, en jullie ouders kunnen jullie een origineel bedankje bij ons bestellen. Je kunt de getuigen bijvoorbeeld manchetknopen schenken of de bruidsmeisjes een mooie armband. Bij weddingdeco.nl is een ruim assortiment aan bedankjes voor jullie bruiloft te vinden.

Cadeaus voor het bruidspaar
Ben je op zoek naar een orgineel en blijvend cadeau voor het bruidspaar dan kun je kiezen voor de Time Capsule. In de Time capsule kan het bruidspaar de tastbare herinneringen van de trouwdag bewaren. Doordat de spullen bewaard blijven, kunnen zij de bruiloft nog eens herbeleven. De gebaksvorkjes en Mr & Mrs mokken is ook een idee. De Mr& Mrs paspoorthoesjes is ook een aanrader. Deze kan het bruidspaar gebruiken tijdens de huwelijksreis.De bruiloft zal zo toch voor iedere gast een dag worden om nooit te vergeten. 

Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft teksten voor diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo