Bedrukte paraplu onder de aandacht! - Artikelpost

Bedrukte paraplu onder de aandacht!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 699 | Aantal woorden: 502 | Datum: | 0 commentaar

Een bedrukte paraplu inzetten?

Het inzetten van relatiegeschenken wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de marketingmix van een organisatie. Met een goed afgestemde marketingmix zorgt u ervoor dat een klant voor u kiest in plaats van een concurrent. Het inzetten van relatiegeschenken versterkt de band die u met uw relaties opbouwt en zorgt er tevens voor dat uw merk blijft hangen in de ‘mind’ van de klant. Wilt u als organisatie een langdurige, blijvende, indruk achterlaten bij uw relaties of klanten? Kies dan voor het bedrukken van paraplu’s. Bedrukte paraplu’s van topkwaliteit gaan jarenlang mee. Zo blijft uw organisatie langdurig en meerdere malen in contact bij uw doelgroepen.

Welke type paraplu’s zijn er? 

Paraplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en diverse kleuren. Zo is een opvouwbare paraplu, vaak erg compact, en makkelijk mee te nemen in een handtas. Ook zijn er leuke design paraplu’s verkrijgbaar met opvallende prints. Wilt u een eigen design laten drukken op uw paraplu? Maak een custom made paraplu, helemaal naar uw eigen wens! Bij deschenker.nl is het mogelijk om uw eigen paraplu’s te bedrukken. U kunt hierbij uw eigen creativiteit inzetten. Vaak is het mogelijk om in plaatst van één segment/delen meerdere delen van een paraplu te laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de custom made paraplu en opvouwbare paraplu, is de stormparaplu erg geschikt bij windkracht 7. De stormparaplu is hier verkrijgbaar: stormparaplu bedrukken.

Hoe werkt het bedrukken van een paraplu?

Bij kleine aantallen worden de paraplu’s uit de verpakking gehaald en daarna hier in Nederland bedrukt doormiddel van een transferdruk of zeefdruk. Grote aantallen paraplu’s komen vaak uit Azië. In Azië wordt de bedrukking eerst gedrukt op grote stukken textiel waarna de paraplu’s uitgesneden worden en in elkaar worden gezet. Vanuit Azië worden de paraplu’s verscheept naar Europa en andere werelddelen. Meer informatie over druktechnieken? Ga dan naar deze webpagina: druktechnieken.

stormparapluOver de Auteur

Relatiegeschenken bedrukken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo