FB pix Bruidsfotograaf kiezen voor trouwdag - Tips - Artikelpost

Bruidsfotograaf kiezen voor trouwdag - Tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1781 | Aantal woorden: 756 | Datum: | 3 commentaar

Je huwelijksdag is een belangrijke dag voor jou. De cake moet lekker smaken, de jurk zou prachtig moeten zijn en perfect moeten zitten, niemand zou bezwaar moeten hebben tegen jullie huwelijk en het belangrijkste, je bruidsfotograaf zou buitengewoon goed moeten zijn.

Waarom zou je een hele goede bruidsfotograaf willen hebben? De trouwfoto's zijn erg belangrijk op zo'n dag; die gaan je immers herinneren aan de mooiste dag van je leven. Als het gaat om deze blijvende herinneringen, heb je een fotograaf nodig die weet hoe je schitterende foto's kan maken, zodat je weet dat je de beste kwaliteit krijgt die je kan krijgen.

Aangezien een bruiloft ook op een snikhete, zomerse dag kan plaatsvinden, moeten er ook op zulke stralend zonnige dagen gewoon foto's worden genomen. Een goede fotograaf zou moeten weten hoe hij moet omgaan met de felle, krachtige zonnestralen die soms tot problemen kunnen leiden. Wanneer je op zoek bent naar een goede bruidsfotograaf om je mooiste huwelijksmomenten op foto vast te leggen of op te nemen op video, zijn hier een aantal dingen waarnaar je uit zou moeten uitkijken voordat je een definitieve beslissing neemt over wie je inhuurt.

Het eerste wat je altijd zou moeten vragen wanneer je op zoek bent naar een bruidsfotograaf is of ze voorbeelden van hun werk hebben die je kan bekijken.Als ze niets van hun werk kunnen laten zien, zul je niet weten waar ze toe in staat zijn (wat ze kunnen) en of ze jou de mooie foto's gaan leveren waarnaar je op zoek bent.

Niet iedere bruidsfotograaf is hetzelfde en ze bieden ook niet allemaal dezelfde soort foto's aan, dus wees ervan verzekerd dat je alle voorbeelden goed bekijkt, en als je kan, vraag dan de mensen die gefotografeerd zijn door de betreffende fotograaf of ze tevreden waren en het als prettig hebben ervaren.

Zorg ervoor dat er een goed fotopakket (passende dienst) beschikbaar is dat alle foto's bevat die je wilt hebben. Er zijn wat foto's, zoals van de gehele bruidspartij, voorbereidingen van de bruidsmeisjes, bruidsjonkers en de ceremonie die je niet wilt missen. Kies dus het juiste pakket uit! De trouwfoto's zullen zorgen voor blijvende, goude herinneringen en zonder deze foto's, zou de bruiloft gewoon zomaar een normaal feestje kunnen zijn in plaats van de mooiste dag van je leven. Je wilt zeker weten dat je alle mooie, bijzondere momenten goed op foto krijgt aangeleverd, niet alleen degene waarvan de trouwfotograaf denkt dat die belangrijk zijn.

Het is ook belangrijk dat de fotograaf de foto's met een digitaal beeldbewerkingsprogramma zoals photoshop wat goede "touch-ups" geeft en ook netjes bijwerkt. Ze moeten er wel spetterend uitzien! Niemand wil tekens van vermoeidheid, stress of veroudering op je gezicht zien. De trouwfoto's moeten er fantastisch uit zien - dus de bruidsfotograaf zou de foto's zo moeten opmaken dat je er als bruidskoppel fris en fruitig uitziet.

Je wilt ook toegang hebben tot een CD met een paar "non-copyright" afbeeldingen die je op je favoriete sociale netwerken kan plaatsen. Deze foto's zouden tot jouw eigendom moeten behoren, aangezien je er een behoorlijk bedraag voor betaald.

Tenslotte moet je, wannneer je op zoek bent naar een goede, professionele bruidsfotograaf, zeker van zijn dat iedere mogelijke fotograaf die je op het oog hebt, de ervaring hebt waarnaar je op zoek bent. Om even als voorbeeld aan te geven: als je een huwelijk hebt wat op een discofeest moet lijken, heb je een fotograaf nodig die de ervaring en kennis heeft om alles te fotograferen op zo'n disco party, bijvoorbeeld de discolampen (de knipperende discotheek lichten), andere flikkerende elementen/lichten en andere heldere decoratie spulletjes die je op zo'n bruidsparty zou kunnen hebben.

Wees ervan verzekerd dat hun portfolio alle soorten foto's bevat waar jouw stijlkeuze naar uitgaat. Als jouw behoefte niet matcht met de type foto's in het portfolio van de bruidsfotograaf, moet je op zoek naar een andere. Het fotoaanbod zou altijd in overeenstemming moeten zijn van de bruid en bruidegom.

Dit artikel bevat wat tips voor het kiezen van de juiste bruidsfotograaf. Maak een weloverwogen keuze, omdat de bruidsfoto's jarenlang gaan zorgen voor die mooie herinneringen.Over de Auteur

James is een online vertegenwoordiger van het bedrijf
HE fotografie, twee ervaren trouwfotografen die liefdevolle, moderne foto's & huwelijksreportages maken op trouwfeesten.

Website: Bruidsfotograaf Zwolle 

HE Fotografie levert ook een bruidsreportage in Raalte en Wijhe


De fotografen van HE fotografie maken o.a. huwelijksreportages, trouwfoto's, portretfoto's, schoolfoto's en foto's op (grote) evenementen in de provincies Gelderland en Overijssel.
(Zwolle, Deventer, Apeldoorn)

Met 20 jaar ervaring en een persoonlijke, klantgerichte service, maar vooral kwalitatief hoogwaardige fotografie is HE Fotografie al 14 jaar dé huwelijksfotograaf voor jouw trouwdag in de regio's Gelderland en Overijssel.

HE Fotografie
IJsseldijk 79
8194 LC Veessen
Tel: 0578-631002

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Sun, 27 Nov 2011 at 9:56 PM, by James
Graag gedaan. Ik heb mijn best gedaan om hier zoveel mogelijk tips te plaatsen voor het kiezen van de beste bruidsfotograaf. Een goede fotograaf voor de trouwdag is erg belangrijk omdat je deze maar één keer meemaakt. Er komen op termijn nog meer tips bij over het vinden van de geschikte bruidsfotograaf. Dank.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo