FB pix bruiloft bedankjes - Artikelpost

bruiloft bedankjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1252 | Aantal woorden: 669 | Datum: | 0 commentaar

Voor een perfecte bruiloft moet veel geregeld worden. Bij het realiseren van die perfecte dag worden jullie geholpen door vrienden en familie. Dat waarderen jullie natuurlijk zeer en daarvoor willen jullie hen bedanken door middel van bruiloft bedankjes. Hierin is veel keus en voor ieder wat wils.

 

Eetbare bruiloft bedankjes

Een chocoladereep, snoepjes of nootjes zijn eetbare bruiloft bedankjes. Deze en nog vele andere lekkernijen kunnen worden gepesionaliseerd door jullie eigen tekst op de verpakking te plaatsen, zoals bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum.

 

Non-food bruiloft bedankjes

Als het gaat om non-food bruiloft bedankjes zijn dit bedankjes die je niet vaak tegen zal komen op een bruiloft, wat dit bedankje juist zo origineel maakt. Voorbeelden van non-food bruiloft bedankjes zijn gekleurde waaiers, handgeverfde sleutelhangers of speelkaarten in de vorm van een hart. Zeker op een zomerse dag zullen de waaiers zeer gewaardeerd worden. Er zijn ook in deze categorie dus vele mogelijkheden.

 

D.I.Y. bruiloft bedankjes

Willen jullie een creatieve invulling geven aan de bruiloft bedankjes, dat kan door jullie bedankjes helemaal zelf samen te stellen. Jullie kunnen kiezen uit verschillende soorten vulling, zoals fruithartjes of chococonfetti. De verpakking hierbij is ook helemaal zelf vorm te geven, welke jullie compleet kunnen maken met labels & stickers. Op de stickers & labels zijn persoonlijke teksten te plaatsen. De gasten blij maken, kan op deze manier zeker weten!

 

Cadeaus als bruiloft bedankjes

De mensen die dichter bij jullie hebben jullie het meest geholpen. Voor hen zouden jullie dan ook een iets groter cadeau kunnen bestellen. Zo is het een mogelijkheid om de ceremoniemeesters een gift card te geven of jullie moeders een armband.

 
Zijn jullie op zoek naar bovenstaande bedankjes of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, ga dan naar weddingdeco.nl. Zij hebben namelijk een ruim assortiment als het gaat om bruiloft bedankjes, maar ook wanneer u op zoek bent naar andere dingen voor uw bruiloft. 

Over de Auteur

Gerard Kempers schrijft teksten over verschillende onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo