FB pix Bruiloft cadeau's: 10 cadeau-ideeën voor de trouwdag - Artikelpost

Bruiloft cadeau's: 10 cadeau-ideeën voor de trouwdag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3879 | Aantal woorden: 1098 | Datum: | 0 commentaar

Het is een traditie voor de bruid om op de trouwdag een cadeautje te geven aan de bruidegom. Hoewel de trouwringen die het koppel met mekaar uitwisselen ook als een geschenk kunnen worden beschouwd, kiezen vele bruiden ervoor om hun bruidegom te eren met een extra cadeau dat bij zijn persoonlijkheid past.

Het onderling uitwisselen van trouwcadeau's begint steeds meer tot het verleden te behoren, aangezien vele bruidsparen, die een behoorlijk geldbedrag aan de trouwdag en huwelijksdag spenderen, ervoor kiezen dat het niet nodig is om elkaar cadeau's te geven als aanvulling op de bruiloft of de huwelijksreis.

Als je er wel voor kiest om op je trouwdag als eerbetoon een verrassingsgeschenk aan je geliefde te geven, is het belangrijker om een cadeau uit te zoeken waarvan je zeker weet dat hij het leuk gaat vinden, dan er een grote bak met geld aan uit te geven.

Een fotoalbum met een leuke foto van het bruidsmeisje, van jezelf of een fotoalbum wat in zijn geheel is gevuld met een verzameling foto's van de hele trouwdag kan een leuk en verrassend cadeau-idee zijn voor het bruidsmeisje.

Je zou een set fotoalbums kunnen kopen met de datum van je huwelijk op het voorkapje gegrafeerd en op de eerste pagina een mooie foto van jezelf en het bruidsmeisje. Dit is een goed idee voor een schitterend geschenk, omdat het bruidsmeisje haar foto's van de hele trouwdag in het album kan plakken en altijd een kostbaar aandenken van jullie huwelijksdag zal hebben.

Wat cadeaubonnen voor een spa (= een uitgebreid beautycentrum) of een schoonheidssalon zijn ook leuke cadeau-ideeën voor de bruidsmeisjes.
Je bruidsmeisjes spenderen waarschijnlijk veel tijd en doen veel moeite om je te helpen bij het plannen van de bruiloft.

Bruidsfotograaf Apeldoorn voor het laten maken van een mooie huwelijksreportage in Zwolle, Apeldoorn of Deventer

De week die aan je huwelijksdag voorafging was misschien vrij hectisch met een heleboel kleine "last-minute" dingetjes/details om daarbij te zijn en de laatste zaakjes te regelen.

Terwijl jij de huwelijksdag hebt om lekker te relaxen and je energielevel weer op niveau te krijgen, hebben je bruidsmeisjes die luxe niet, dus door hen te eren met het aanbieden van een paar geschenkbonnen voor een spa of een schoonheidssalon geef je hen als cadeau de kans om lekker in de watten gelegd te worden of even heerlijk te ontspannen.

Een paar andere unieke cadeau's die je aan je bruidsmeisjes kan schenken zijn handgemaakte of eigengemaakte cadeautjes. Je zou bijvoorbeeld een CD kunnen opstellen met de meest favoriete songs van je bruidsmeisjes. Je zou de CD's voor ieder bruidsmeisje verschillend kunnen maken en aan de cover een foto kunnen toevoegen van jullie samen (als liefdevol bruidspaar) én een hartstochtelijk gedicht in de CD deksel kunnen plaatsen.

Je zou ook een scrapboek (soort plakboek) kunnen ontwerpen voor je beide bruidsmeisjes. Je zou zelfs ook een soort boekwerk van het scrapboek kunnen maken met herinneringen van jullie gehele vriendschap en foto's van andere dingen kunnen invoegen die wat te maken hebben met de diverse avonturen die jullie door de jaren heen hebben beleefd - of als je vooruit plant en vele foto's neemt die de voorbereidingen op het huwelijk vastleggen, dan zou je scrapbooks kunnen maken als een herinnering van jullie voorbereidingen op het huwelijk die jullie samen hebben doorstaan en meegemaakt.

Elk item dat betrekking heeft op een specifieke hobby waar de bruidegom van geniet, is een geweldig idee voor een huwelijkscadeau dat de bruid aan de bruidegom kan schenken.

Dit is een veelgemaakte keuze omdat het geven van een geschenk dat betrekking heeft op één van zijn hobby's laat zien dat je de dingen waarvan hij houd respecteert, waardeert en dat je wilt dat hij zich blijft bezighouden met de activiteiten die hij leuk vindt.

Een ander uniek kado voor een bruid om aan haar bruidsmeisjes te geven is een geschenkbon voor een restaurant in de buurt. Het helpen bij de voorbereidingen was voor de bruidsmeisjes wellicht een extreem stressvolle en tijdvretende bezigheid en als dank verdienen ze zeker een nachtje uit en de mogelijkheid om voor tenminste één avond niet te hoeven koken. Met dit kleine cadeau laat je je bruidsmeisjes weten dat je hun inspanningen waardeert en dat je ze wilt bedanken voor alles wat ze hebben gedaan om je te helpen.

Als je op zoek bent naar nog een origineel cadeau-idee voor de bruidsmeiden,
zou het misschien leuk zijn om de meisjes het thema van de huwelijksdag te laten bepalen. Als je bijvoorbeeld een trouwfeest viert met een "strand-achtig thema",
zou je kunnen overwegen om je meisjes een kadoset te geven, bestaande uit een draagtas, een badhanddoek en een roman om van te genieten op het strand om lekker he-le-maal mee weg te dromen... genieten!

Dit orginele kado zorgt ervoor dat jouw bruidsmeisjes je huwelijksdag (liefdevol) zullen onthouden als ze de volgende keer op het strand zijn.

Hoewel de traditie van het uitwisselen van geschenken van de bruid en bruidegom op de trouwdag steeds meer tot het verleden begint te horen, wensen veel koppels om deze traditie nog steeds in ere te houden. 

Vele bruidsparen spenderen zo ongelooflijk veel geld op hun trouwdag en aan de bruiloft receptie dat ze het gevoel hebben dat ze zich de extra uitgave voor het kopen van elkaars geschenkjes zich niet kunnen veroorloven.

Hoewel het waar kan zijn dat het liefdeskoppel de aankoop van wat extra kado's zich niet meer kunnen veroorloven, is het ook waar dat een goed doordacht geschenk voor de bruidegom niet (te)veel geld hoeft te kosten.  Als het paar deelneemt aan deze traditie is het raadzaam dat zij cadeau's uitwisselen die werkelijk een goede afspiegeling zijn van de persoonlijkheid van hun echtgenoot.

Wat voor cadeau het ook mag worden, geniet van jullie trouwdag en vergeet de feestartikelen voor de trouwdag niet.

 

Over de Auteur

James is een online vertegenwoordiger van HE fotografie, twee ervaren trouwfotografen die liefdevolle, moderne foto's & huwelijksreportages van bruid & bruidegom maken op trouwparty's (bruidsfotografie). 

De fotografen van HE fotografie maken o.a. huwelijksreportages, trouwfoto's, portretfoto's, schoolfoto's en foto's op (grote) evenementen in de provincies Gelderland en Overijssel.

Met 14+ jaar ervaring en een persoonlijke, klantgerichte service, maar vooral kwalitatief hoogwaardige fotografie is HE Fotografie al 14 jaar dé fotograaf voor trouwpartijen in de regio's Gelderland en Overijssel.

Ook foto's laten maken? Ga naar de website.

HE fotografie
IJsseldijk 79
8194 LC Veessen
Tel: 0578-631002

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo