Bruiloft muziek - Artikel Post - Artikel Marketing

Bruiloft muziek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: 17sounds
Gezien: 529 | Aantal woorden: 386 | Datum: Mon, 23 Sep 2013 | 0 commentaar

Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Staan jullie nu voor de lastige keuze wat te doen met de muziek op jullie avondfeest? Kies voor een bruiloft DJ. Een professionele allround bruiloft DJ weet van iedere muziekstijl iets af en houdt rekening met de wensen van jullie als bruidspaar, maar ook met de muziekvoorkeur van jullie gasten. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!

Professionele bruiloft DJ | Neem de tijd om een geschikte DJ voor jullie bruiloft te vinden. Kies voor een DJ waarmee jullie veel persoonlijk contact hebben. Zo kunnen jullie duidelijk maken wat jullie voorkeuren zijn én weet hij precies wat te doen om een fantastisch feest neer te zetten!

DJ Show | De combinatie van een DJ met show creeërt nog meer sfeer. Door indrukwekkende lichteffecten krijgen jullie gasten nog meer zin in een feest en gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer. Door de huidige geadvanceerde led technieken kunnen complete locaties eenvoudig uitgelicht worden wat een hele chique sfeer met zich meebrengt. Dit alles is mogelijk in combinatie met een DJ. 

DJ met artiest | Willen jullie naast de DJ nog een vorm van live muziek? Kies dan voor een DJ in combinatie met een artiest. Denk hierbij aan een DJ met sax of violist. De saxofonist of violist speelt mee met de tonen van de DJ en zal door de avond heen knallende solo's neerzetten. Het dak gaat er gegarandeerd af!

Demoavond bijwonen? | Lijkt het jullie leuk om eens een kijkavond te bezoeken? Bezoek dan de demoavond van 17 Sounds. Hierbij zijn de DJ's aanwezig en ook kunnen jullie hier exclusieve DJ shows met vele extra's bezichtigen, zo kun je helemaal je eigen show samenstellen! De aanwezige DJ's delen graag de opgedane ervaring met jullie om ook een onvergetlijk feest voor jullie te creeëren. Ga naar de website van 17 Sounds en meldt je direct aan!Over de Auteur

Allround DJ op gemiddeld 100 bruiloften per jaar.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo