FB pix Chatroulette - Artikelpost

Chatroulette

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3181 | Aantal woorden: 408 | Datum: | 0 commentaar

Wat is chatroulette?

Chatroulette is een website waar je met mannen en vrouwen van over de hele aarde kunt webcammen en audio praten zonder aanmelden , registratie of inschrijven . Connectie aanleggen via de webcam gaat hier daarom erg rap en vlot en indien gewenst kan je zo weer naar de volgende chat partner door klikken. Dat je kan door klikken is dan toch weer een enorm opsteker , je zit nooit aan een chat gesprek vast.

Chatroulette is in 2009 verzonnen door een Russische student . De ingeving haalde hij uit Skype. Het leek hem erg interessant om Skype op een leuke en makkelijker methode volkomen uit te breiden. Vervolgens onstonden internationale chat roulette websites, zoals Chatroulette123. De uitbreiding van gebruikers blijft sindsdien maar omhoogstijgen en kent al miljoenen chatters van over de hele aarde . Het grootste deel komt nog wel uit Amerika, maar andere dele van de wereld zoals Europa, groeien het aantal gebruikers adembenemend . Ook heb je van chatroulette Nederlandse versies: Nederlandse chatroulette of gay chatroulette.

Wat een gebrek is, is dat je bij chatroulette nimmer weet met wie je te maken hebt. Er kunnen de meest bizarre dingen in beeld komen, bijvoorbeeld publiek die onbekleed in beeld komen, mensen die verkleed voor de webcam opdagen of mensen die zichzelf pijnigen . Hierover zijn er de meest bizarre vertelsels in omloop . Er zijn zelfs zelf dodingen waargenomen door niets vermoedende manvolk en dames . Daar zit uiteraard echt genkele op te wachten. Of mensen die andere mensen mishandelen voor de webcam. Maar dat je helemaal niet weet wat je in scherm krijgt, is gelijktijdig ook weer juist extra spannend .

Chatroulette is niet passend voor kinderen , omdat er alle mogelijke soorten vreemde figuren op internet rond surfen . Let daarom op bij kinderen of zij niet dit genre chatsites afgaan, kinderen zijn immers al erg benieuwd aangelegd. Er is op een dergelijke webstek immers helemaal geen toezicht over met wie er gechat wordt en of dit ook wel leeftijdsgenootjes zijn. Als ouder zijnde is het daardoor erg cruciaal dat je je nageslacht in de gaten houdt dat het niet op dergelijke soort websites actief raakt.Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over van alles en nog wat.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo