FB pix Dating - Artikelpost

Dating

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3412 | Aantal woorden: 359 | Datum: | 0 commentaar

Dating is al jaren oud, eigenlijk sinds dat internet bestond bestaat er contact leggen via internet. Nee, niet de hoogwaardige dating websites zoals die deze dagen bestaan waren er toen. Nee, er waren toen gewoon hele simpele contact sites, dit leek meer op een advertentie website. Alleenstaanden konden toen een contact oproep plaatsen met een foto erbij en een klein stukje tekst. Dit stelde toentertijd niet veel voor. Maar, dit kon ook helemaal niet met de internet verbinding van toen. Het inbellen duurde al een eeuwigheid, laat staan dat het internet van toen zo een datingsite als nu zou moeten laden. Dan zou je waarschijnlijk in slaap gevallen zijn. 

Dating sites hebben zich zich in de afgelopen jaar flink ontwikkeld. De technologie speelt hier natuurlijk een hoofdrol in. Wat toen niet mogelijk was, is het nu wel. Vele soorten nieuwe aanpassingen zijn toegepast. Bijvoorbeeld chat systemen en match functies. En de smartphone was in die tijd al helemaal een soort droom, men wist nog niet eens wat een smartphone was. Nu internetten we dagelijks op onze smartphone of tablet. Maar niet alleen de technologie heeft zich ontwikkeld, ook de oplichters en rare figuren hebben zich op datingsites weten te nestelen. De datingsite systemen hebben hier met allerlei filters en modificaties op in moeten spelen om het deze figuren zo moeilijk mogelijk te maken. Ook werden de leden een stuk kritischer op een dating website, er moest meer en meer aan de wensen worden voldaan van de ingeschreven leden. Vooral mooier, sneller en met veel meer functies. Datingsites zijn nu veel uitgebreider.

De datingsite van tegenwoordig is niet meer een simpele website als we toen kenden, maar zeer goed verder door ontwikkelde website. Factoren die sterk zijn verbeterd in de loop van de jaren is het uiterlijk, gebruikersvriendelijkheid en snelheid. Tijden veranderen, datingsites ook! Over de Auteur

Een echte date die geniet van het leven. Daten is weten. Waarom bang zijn om nieuwe mensen te ontmoeten?

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo