FB pix Datingsite Profiel Voorbeeld - Artikelpost

Datingsite Profiel Voorbeeld

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2761 | Aantal woorden: 3664 | Datum: | 0 commentaar

Veel mensen schrijven zich in in op een datingsite. Echter meer dan 60 schrijft zich na 3 maanden ook net zo hard weer uit. Daarom heb ik een datingsite profiel gemaakt wat als inspiratie kan dienen voor elke internetdater die wel succes wil hebben met internetdaten. 

 

 

Datingsite Profiel - succesvolle internetdater 

 

Een Open Brief Aan Elke Sensuele…Vrjigezelle…Intelligente (stad waar de vrouw woont) Vrouw, Die Nog Steeds Op Zoek Is Naar ‘De Ware!”

 

"Dit Zijn Alle Geheimen Van (gebied waar je woont) Meest Bekende En Opwindende Vrijgezel, Helemaal Van Jou Als…Je een Aantrekkelijke Vrijgezelle Vrouw Bent…En Je Aan Mijn Voorwaarden Voldoet!

 

"De Beste Kans Op Ware Liefde In Deze Bizarre Wereld!"

 

Als je op zoek bent naar een gevoelige, intelligente, zelfverzekerde, positieve en goed-uitziende man, die graag lacht en een geweldig gevoel voor humor heft, dan is dit het belangrijkste datingsite profiel die je ooit in je leven zult lezen!

 

Waar gaat het over?

 

Het zit als volgt: Ik ben (je naam), en ik ben een vrijgezelle, min of meer bekende man hier in (het gebied waar je woont). En eerlijk gezegd ben ik op zoek naar die ene ideale vrouw met wie het klikt.

 

Ben Jij Die Vrouw?

 

Ik zal zo dadelijk vertellen wat ik bedoel met ‘ideaal’, maar voordat ik dat doe zal ik wat meer over mezelf vertellen.

 

Ik ben een drukke, creatieve en succesvolle (je beroep). Ik hou van mijn werk en mijn bedrijf is de laatste jaren zo hard gegroeid, en loopt zo op rolletjes dat ik me er nog maar nauwelijks mee hoef te bemoeien. Ik besteed mijn tijd nu aan mijn hobby’s, zoals (je dingen die je graag doet). Ik ontdek mezelf en het leven in z’n algemeen.

 

Vreemd genoeg is het zo dat nu ik eindelijk aan het ‘ontspannen’ ben, ik steeds meer nieuwe en spannende manieren vind om m’n tijd door te brengen nu ik er financieel warmpjes bijzit, en ik heb het geluk dat ik de tijd en gelegenheid heb om veel van die dingen uit te proberen.

 

De wereld zit soms raar in elkaar, hè?

 

Maar ik ben geen workaholic - verre daarvan.

 

Ik heb zoveel mannen gezien die wel workaholics zijn en een relatie hadden met schitterende, bijzondere vrouwen…en ik plaats dat ze dat waardeerden, van hun gezelschap genoten en tijd met hen doorbrachten, verwaarloosden ze hun geluk samen.

 

 

Maak Je Geen Zorgen – Dat Zal Ik Nooit Doen!

 

Ik heb verschillende relaties gehad in mijn leven. Sommige kort (JA, ik heb ‘one night stands’ gehad)…en anderen behoorlijk lang.

 

Bijvoorbeeld, (geef een voorbeeld van een vroegere relatie die verkeerd ging)

Het klinkt misschien gek, maar aangezien je het verleden niet ongedaan kunt maken (en er ook niet in kunt blijven hangen), richt ik me vooral op vandaag en morgen – ik probeer elk moment ten volle te benutten.

 

Mijn leven is natuurlijk niet perfect, en we hebben allemaal bagage die we uit vroegere relaties meeslepen.Maar als jij jouw bagage je ervan laat weerhouden te genieten van het leven…dan ben ik niet de juiste man voor jou. Klinkt dat logisch?

 

Ik heb (aantal jaren)  een relatie gehad met een vrouw die niet kon kiezen tussen mij en Jack Daniels. Jammer genoeg won Jack Daniels, en dat was het einde van onze relatie. Eerlijk gezegd vond ik haar in begin wel een stoer wijf. Een vrouw die houdt en geniet van whiskey. Alleen echt genieten was het niet, als je begrijp wat ik bedoel. Maar ja, daar kom je dan later pas achter.

 

En natuurlijk was er Olga, een bloedmooie, waanzinnig sexy vrouw. Ik heb vier jaar een relatie met haar gehad, maar jammer genoeg was Olga meer geïnteresseerd in een huwelijk met mij zodat ze hier kon blijven wonen dan met onze relatie op zich. Ik wil een relatie waarin we allebei gelijk zijn. Is Dat Zo Vreemd?

 

Ik weet wat je denkt – als die man zoveel relaties heeft gehad, waarom zet hij dan een advertentie in (krant, internet of waar je deze advertentie gaat zetten)?

 

Goeie vraag! Maar het antwoord is behoorlijk simpel. Als je er goed over nadenkt, is een profiel op een datingsite zetten helemaal niet zo’n gek idee.

Hoeveel keus heb ik tenslotte? Ik ga nauwelijks meer naar kantoor, ik werk vanuit huis, dus op m’n werk kan ik niemand ontmoeten. Ik drink niet echt en bars zijn niks voor mij, dus dat helpt ook al niet.

 

Waarschijnlijk denk je bij jezelf “En het internet dan?”

Ik ben op zo’n beetje alle internet dating sites geweest die er zijn. En je weet net zo goed als ik dat een foto van iemand van twintig jaar geleden niks zegt over hoe die persoon nou echt is. En hoe groot is de kans dat je echt iets gemeen hebt met zo iemand?

 

Zo Groot Als De Kans Dat Linda de Mol Iets Gemeen Heeft Met Barbie!

 

Niet zoveel dus.

 

 En hoewel ik alle naaktfotos die vrouwen me hebben toegemaild best leuk vond – allemaal ongevraagd! (geloof het of niet!) – stimuleert een goed gesprek me veel meer…in meer dan één opzicht.

 

Op internet zoeken naar afspraakjes is net zo ingewikkeld als zo’n Chinese puzzel. Je bent er uuuren mee bezig met zo goed als geen resultaat. Bovendien…eerlijk gezegd…gedraag ik me gewoon niet zoals de meeste mensen!

 

Ik bedoel het volgende: ik ben creatief en tolerant. En vreemd genoeg voelen sommige mensen zich daar juist NIET prettig bij! Maar ik denk dat als je gewend bent aan control freaks…macho’s…opscheppers…en passief agressieve mannen die nooit ergens hun mening over gaven, dat het idee van een man die twee dingen tegelijk kan, en de deur voor je openhoudt, inderdaad te mooi klinkt om waar te zijn.

 

Ik zorg ervoor dat ik goed in vorm blijf! Ik weet wel dat vrouwen zeggen dat ze een man willen die er goed uitziet, maar eerlijk gezegd zijn er genoeg vrouwen die een gespierde man bedreigend vinden. Ik zal heus geen bodybuilder worden, maar sommige vrouwen voelen zich zo onzeker over zichzelf dat een relatie met een man die er goed uitziet bedreigend voor hen is.

 

Ik voer graag diepe gesprekken! En ik ben zeker genoeg van mezelf om zorgzaam en emotioneel te durven zijn, bij de juiste persoon…maar wederom vinden niet alle vrouwen dat prettig omdat ze zichzelf liever afsluiten. Ik wil graag weten waar jij enthousiast voor bent, en waarom jij bent zoals je bent. Dat vind ik interessant.

 

Ik ben avontuurlijk en speel graag!

Waarom voelen sommige vrouwen zich hierdoor geïntimideerd?

Moeilijk, maar ik denk omdat je heel wat energie nodig hebt om me bij te houden en de meeste mensen (mannen en vrouwen) hebben dat gewoon niet.

Wat denk je tot nu toe?

 

Kunnen jij en ik door één deur?

Geef jij een mogelijk geweldige relatie een kans?

Voordat je al te enthousiast wordt, moet ik je nog een paar ‘negatieve’ dingen over mezelf vertellen.

 

Een vriend van me zegt dat één van de redenen dat ik nog vrijgezel ben is dat ik te direct ben, en vrouwen intimideert. (En dat van iemand die uit New York komt – kun je het je voorstellen?) Maar…hij heeft gelijk!

 

Als je niet houdt van iemand die recht voor z’n raap is, als je liever iemand hebt die doet of er niks aan de hand is, dan zijn jij en ik niet voor elkaar gemaakt.

En hoewel ik een succesvolle carrière achter de rug heb, betekent dat niet dat ik je nieuwe ‘suikeroompje’ wordt. Als je dat denkt, zijn we ook niet voor elkaar gemaakt. Hoewel ik hier in (naam van de stad) ben opgegroeid, ben ik niet op m’n achterhoofd gevallen. Ik vind het leuk om mijn vriendin (en, mijn vrienden in het algemeen) cadeautjes te geven en leuke dingen voor haar te doen, maar als het van me verwacht wordt, heb ik er al geen zin meer in.

 

Ik kan niet tegen negatieve mensen. Dat zeggen er meer, maar ik kan het echt NIET. Het leven is te kort om daar over door te zagen. Het leven kan hard zijn…ik ken mensen die een vreselijke jeugd hebben gehad, maar als jouw hele leven draait om je ex die weg is gegaan…je dominante moeder… je kinderen…wat je in je laatste gesprek met je psychiater hebt besproken…of als je vorige vriendje je is gaan stalken en je bedreigt, en binnenkort vrijkomt…dan wordt het ook niets tussen ons.

 

Als je drugs gebruikt, zelfs al is het af en toe, of jouw idee van plezier hebben is je lazarus zuipen en een wilde wip maken voor je instort…reageer dan vooral NIET!

 

Ik heb niks tegen wilde seks…helemaal niks zelfs…maar ik wil wel bij bewustzijn blijven om daarna van elkaars gezelschap te kunnen genieten.

 

"O.K. (je naam), Ik ben geïnteresseerd. Wat nu?"

 

Nu ik zoveel tijd heb besteed aan uitleggen wat ik vooral niet wil, zal ik wat hints geven over wat ik dan wel wil.En als je daar niet helemaal aan voldoet…maar je wilt toch graag een keer uitgaan om te kijken of het wat word…reageer dan toch.

Ik sta overal voor open en ik wil absoluut de kans niet missen om de vrouw van mijn dromen te vinden.

 

Wie Is

Mijn Ideale Vrouw?

 

De vrouw van mijn dromen is tussen de (leeftijd van de vrouw die je wilt ontmoeten), of daaromtrent.

 

Je bent tevreden met je leven en jezelf, maar je bent je er ook van bewust dat er nog eindeloos veel dingen in het leven zijn die je nog kunt ontdekken.

Je hebt klasse, maar je bent geen snob. Dat betekent dat je genoeg zelfrespect hebt om je waardig te gedragen, maar je bent begripvol naar mensen die zich per ongeluk eens niet waardig gedragen.

 

Je hebt een leuk gezicht en een geweldige lach (die je vaak laat horen)…je praat graag, maar je hebt het over je gedachten, je gevoelens…je ideeën. Niet over wie er de laatste keer uit Idols gestemd is.

Als je een goed gevoel voor humor hebt en niet vloekt als een ketter (maar je ook niet opwindt als je eens een scheldwoord hoort)…en je intelligent bent en graag leest, dan hebben we veel gemeen. (als het laatste boek dat je gelezen hebt de televisiegids was – die telt niet mee).

 

Ik ben niet op zoek naar een fotomodel, (ben ik ook niet bepaald) maar als je geen enkele moeite doet om in vorm te blijven, wordt het waarschijnlijk ook niks.

Als je mooie benen hebt is dat een GROOT voordeel, en als je graag naar bed wilt met iemand waar je om geeft, dan kon je wel eens degene zijn waar ik naar zoek.

 

Ik hoop dat dit allemaal een beetje helder is. Als je geïnteresseerd bent, of gewoon een beetje nieuwsgierig, schrijf me dan.

 

Ga direct naar je computer, of pak pen en papier, en schrijf me. Maakt niet uit wat je zegt, als je maar jezelf bent. Je kunt alles tegen me zeggen.

 

Stuur je brief, met een RECENTE foto van jezelf naar (je naam) (je adres) of email me (je emailadres)

 

P.S. Als je een beetje angstig bent om te reageren op mijn datingsite profiel – dat snap ik wel, tenslotte zijn er rare mensen in de wereld.Maar wees maar niet bang, als ik er een van was zou ik geen mega advertentie zetten in (waar je de advertentie hebt gezet).

 

P.P.S.  Misschien wordt het wat tussen ons, misschien ook niet. Maar als je de moed hebt om het risico te nemen, wordt dit misschien wel de beste ervaring van je hele leven.

 

Dank je wel dat je deze boodschap hebt gelezen.

Einde Datingsite profiel  

Wellicht zie je dat dit Datingsite Profiel enorm afwijkt van je eigen profiel. Ik hoop dat jij nu de inspiratie opdoet om zelf ook een eigen persoonlijker datingsite profiel op te stellen. Een datingsite profiel wat je ook meer succes met internetdaten oplevert. Succes dus! En als je meer internetdaten tips of nog een ander datingsite profiel wilt zien? Ga dan eens naar onze site Internetdatinggeheimen. Hier vind je nog veel meer over internetdaten met succes.  

 


 Over de Auteur

SmoothDoc

 

De auteur van dit artikel hoe een datingsiteprofiel eruit kan zien  is versiercoach bij de Dating Doctors. Een bedrijf wat o.a. een versiercursus geeft. Hier leren mannen en vrouwen de geheimen van het versieren te ontrafelen. Bij al hun versier tips staat plezier voorop!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Douchekruk met zachte armsteunen en douchekophouder- In hoogte verstelbaar - Antislip profiel - Tot 136 kg
Douchekruk met zachte armsteunen en douchekophouder- In hoogte verstelbaar - Antislip profiel - Tot 136 kg

€ 42,95
Toon product

ETNA KIV264RVS - Vrijstaande inductiekookplaat Plug & Cook (59 cm)
ETNA KIV264RVS - Vrijstaande inductiekookplaat Plug & Cook (59 cm)

€ 369,99
Toon product

DW4Trading Siliconen Afstrijkrubber Set van 4 Profielen - Oranje Geel - Kit - Schilderen
DW4Trading Siliconen Afstrijkrubber Set van 4 Profielen - Oranje Geel - Kit - Schilderen

€ 7,25
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo