De eerste date; het verschil tussen mannen en vrouwen - Artikel Post - Artikel Marketing

De eerste date; het verschil tussen mannen en vrouwen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 260 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Mannen

Je kan als man wordt het toch nog een beetje van je verwacht dat jij de vrouw mee uitvraagt. Het maakt in principe niet uit wáárom je haar mee uitvraagt maar wel dát je haar me uitvraagt, en het liefst ook vroegtijdig. Hiermee laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt, wat woest aantrekkelijk wordt gevonden door vrouwen. Door het uitstellen wordt het ook steeds spannender en moeilijker. Daarbij denken mannen er ook teveel bij na. Iemand via een berichtje mee uit vragen is al een stuk minder spannend zo heb je ook handige chatfuncties op de Happy Pancake website en app.

Maar als je dan een date hebt gescoord verwachten de meeste mannen er gelijk veel te veel van. Dit komt voornamelijk omdat mannen gevoelens kunnen creëren dor een het uiterlijk van een vrouw terwijl vrouwen een man eerst moet leren kennen.

Vrouwen

Vrouwen zien de eerste date als een ontdekking van de man in  kwestie. Puur en alleen kijken wie en hoe hij is. Waar mannen dikwijls al het idee hebben dat ze meteen actie moeten hebben op de eerste date hoeft dat van de vrouw helemaal niet. Dit is dus wel degelijk anders.

dating

Succesvolle date

Voor een succesvolle date moeten beide percepties naar elkaar toe worden getrokken. De man moet vooral niet teveel verwachten en proberen tijdens de eerste date. Na de eerste date kan pas bij de vrouw gepolst worden of het voor herhaling vatbaar is. Daarnaast moeten vrouwen zichzelf niet te bot opstellen tijdens de eerste date. Als je met de date hebt ingestemd moet je immers iets van interesse hebben. Hou altijd in je achterhoofd dat de ander net iets anders verlangt van de date en dat het niet altijd eindigt op jouw voorwaarde. En dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Met iemand anders zit je misschien wel op één lijn.

 

 Over de Auteur

Bij HappyPancake zijn we ervan overtuigd dat liefde altijd gratis hoort te zijn. Daarom vragen wij niets voor het gebruik van onze website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo