De voor- en nadelen van trouwen in je achtertuin - Artikel Post - Artikel Marketing

De voor- en nadelen van trouwen in je achtertuin

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 177 | Aantal woorden: 551 | Datum: | 0 commentaar

Een bruiloft in je eigen tuin; het is een veelvoorkomend fenomeen. Jullie hebben een mooie tuin bij jullie huis of je hebt wellicht ouders die dit hebben. Wanneer dit het geval is, wordt er vaak gekozen voor een huwelijk in de eigen tuin. Maar wat zijn nou precies de voor- en nadelen hiervan? Wij bechrijven het in dit artikel.

Voordelen

Er zijn een heleboel voordelen bij een trouwerij aan huis. De eerste en tevens het grootste voordeel is geld. Bij een externe trouwlocatie denken we al gauw aan flinke bedragen. Een tweede voordeel is dat het bekend terrein is. Op zo’n dag moet jij je natuurlijk helemaal thuis voelen, en waar kan dit nou beter dan… Thuis!

Daarnaast loop je er niet tegenaan dat jullie droomlocatie bezet is, want het is namelijk al van jullie. Je kunt ook compleet los gaan op het gebied van aankleding en decoratie. Niet alleen op dit gebied, want ook mag jij je eigen leveranciers kiezen. Bij een externe locatie zit je soms vast aan bepaalde leveranciers. Vooral op het gebied van catering kan dit niet het gewenste resultaat opleveren.

Nadelen

Zijn er dan alleen maar voordelen aan het organiseren van een bruiloft aan huis? Helaas niet. De voordelen brengen ook nadelen met zich mee. Zo kan het vinden van de perfecte leverancier ook een nadeel zijn, omdat het veel tijd in beslag kan nemen. Een trouwlocatie heeft al een bepaald netwerk opgebouwd. Ook zijn er ontzettend veel originele trouwlocaties in Amsterdam bijvoorbeeld alleen al!

Daarnaast zijn er een aantal voorzieningen waar je aan moet denken, zoals stroom, toiletten en parkeergelegenheid. Wanneer hiervoor veel geregeld moet worden, kan het zelfs zo zijn dat dit zo in de kosten gaat lopen dat het niet eens meer voordeliger is om thuis te trouwen. Daarnaast zul je ook nog eens alles moeten opruimen en schoonmaken na die tijd!Over de Auteur

Lees de leuke blogs van toptrouwlocaties.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo