De "Winnende Formule" Om Vrouwen Te Daten - Artikelpost

De "Winnende Formule" Om Vrouwen Te Daten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 909 | Aantal woorden: 889 | Datum: | 0 commentaar

Ik geloof dat het geheim om 'succes' te kunnen hebben is dat je op zoek gaat naar de winnende formule, en als je die hebt gevonden dan kopieer je deze.

  • Filmmakers maken continu gebruik van winnende formules om keer op keer blockbusters te kunnen maken
  • Zodra een muzikant een megahit heeft geschreven, dan zie je vaak dat het patroon van dat liedje gedupliceerd wordt in al zijn albums
  • Mc Donald’s heeft met zijn winnende formule voor de verkoop hamburgers een miljarden business opgebouwd. 

Maar, wat heeft dit te maken met het ontmoeten en daten van vrouwen?

Mannen die naar onze mening "van nature " goed zijn met vrouwen hebben de "formule" al op een jongere leeftijd gebruikt.

Op het schoolplein herkende zij al dat ze met bepaalde bewegingen, looks, en woorden succes hadden met meisjes. En vervolgens hebben ze deze formule voor de rest van hun leven herhaald

Als ze merken dat een bepaalde grap goed werkt bij vrouwen dan gebruiken ze deze bij elk meisje die ze ontmoeten. Als ze een geschikte locatie vinden voor een eerste date, dan wordt dat hun ‘date locatie’. Als ze een goede manier hebben om een vrouw te kussen dan wordt dat hun 'Secret Move.' 

Wat ik duidelijk wil maken is dat er voor elke vaardigheid waar een man mee worstelt een winnende formule bestaat die je kunt kopiëren.

Dit was het idee achter Het Van Tekst Naar Seks Programma dat ik heb gemaakt.

De meeste hebben totaal geen idee wat het doel is van het verturen van tekstberichtjes. Ze weten niet wat ze een vrouw moeten sturen. En ze hebben totaal geen idee of wat ze doen ervoor zorgt dat ze een date krijgen of ervoor zorgt dat ze haar in de armen van een andere man  

En dat is de geheime kracht achter Het Van tekst Naar Seks Programma.

Het is een winnende formule die WERKT voor iedere man en bij iedere vrouw. Ik heb de formule ontdek en was slim genoeg om te realiseren dat is deze gewoon elke keer moest herhalen. En dat deed ik waardoor ik continu telefoonnummers kon omzetten in dates en seks.

Laat me je iets vragen ...

Als je een Fastfood restaurant wilt beginnen probeer je dan origineel te zijn of wil je gewoon de winnende formule kopiëren die McDonald's al heeft gevonden?

Je zou een idioot zijn als je de formule van McDonalds niet kopieert en hetzelfde geldt voor het sturen van tekstberichtjes naar vrouwen.

Je zou een idioot zijn om geen gebruik te maken van Het Van Tekst Naar Seks Programma om meer dates en seks te kunnen hebben.

Het verbaast me altijd dat als we de keuze hebben uit een makkelijke of een moeilijke weg, zo veel jongens kiezen voor de moeilijkste weg.

Hier is een tip die je voor de rest van je leven kunt gebruiken.

In plaats van proberen om het wiel opnieuw uit te vinden, zorg je dat je altijd op zoek gaat naar de 'winnende formule' om die vervolgens eenvoudig te kopiëren.

Het zal je leven een stuk gemakkelijker maken (en leuker).

Als je nog niet hebt gekeken om mijn Van Tekst Naar Seks Programma iets voor jou is dan adviseer ik je om dat nu gelijk even te doen.

 == > Ontdek de winnende formule voor het SMS'en Whatsappen van vrouwenOver de Auteur

Mike auteur, Het Van Tekst Naar Seks Programma is een adviseur voor mannen op het gebied van dating, vrouwen en aantrekkingskracht. Een expert in psychologie, communicatie en gedrag.

Mike Meijer ontwikkelde diverse producten om mannen te helpen om meer vrouwen te daten, aantrekkingskracht te creëren en afwijzingen te voorkomen.

Zijn producten hebben honderden mannen geholpen met het overwinnen van hun angsten en om succes te hebben met het daten van vrouwen.

Wil jij nog meer dating tips ontdekken? Kijk dan op www.datingtipsgeheimen.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

17 Dating Tips For Men
17 Dating Tips For Men

€ 7,85
Toon product

How To Get Him To Propose Marriage To You
How To Get Him To Propose Marriage To You

€ 9,49
Toon product

What Women Really Like In A Man: 45 Dating Tips On How To Capture A Girl's Heart, Make Her Fall In Love With You (For Good) and Never Want To Leave You
What Women Really Like In A Man: 45 Dating Tips On How To Capture A Girl's Heart, Make Her Fall In Love With You (For Good) and Never Want To Leave You

€ 4,91
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo