FB pix Diamanten ring? In je dromen, ja! - Artikelpost

Diamanten ring? In je dromen, ja!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1616 | Aantal woorden: 363 | Datum: | 0 commentaar

Diamanten ring bij het huwelijksaanzoek
Wees eerlijk, het laatste waar je zin in hebt is je maandsalaris (of meer) uitgeven aan een diamanten ring. Het echte leven is niet zoals in de film of op tv. Waar vrouwen in dat soort scènes vaak beginnen te huilen van geluk tijdens het huwelijksaanzoek, wordt er maar weinig aandacht besteed aan de man die krom mag liggen om een verlovingsring te kunnen kopen. En dat terwijl het echt geen onbelangrijk detail is, zo’n fonkelende unit in de ring.

Diamanten ring kopen? Wees realistisch!
Stel dat jullie zo gelukkig zijn dat je er helemaal klaar voor bent om haar ten huwelijk te vragen. Het wordt dan tijd dat je na gaat denken over hoe je dat huwelijksaanzoek uit gaat voeren. Idealiter ga je gewoon op je knieën en zijn jullie verloofd. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Was dat maar zo! Je hebt een ring nodig. En menig vrouw wil tegenwoordig niet zomaar een leuk prulletje om haar vinger. Nee, je zult waarschijnlijk op zoek moeten gaan naar een diamanten ring. Crap!

Ten huwelijk vragen? Denk goed na!
Sommige vrouwen maakt het allemaal niet zoveel uit, hoewel dat wellicht anders lijkt. Want waar in Amerika de verlovingsring een diamant moet hebben, is dat bij ons echt niet altijd het geval. Sterker nog, het is hier heel normaal om ringen te kopen die je ook na het huwelijk blijft dragen. Dus niet eerst een dure diamanten ring en daarna nog een extra ring kopen, nee, gewoon een keer een bedrag lappen voor een mooie set ringen waar jullie allebei iets aan hebben. Je bespaart dan geld voor andere leuke dingen! De ring hoeft echt niet jouw faillissement in te luiden. Jullie verloving moet iets leuks zijn, geen reden tot financieel paniek.

 

Over de Auteur

Wil je iemand ten huwelijk vragen? Let vooral op een paar dingen die niet fout mogen gaan tijdens het huwelijksaanzoek. De diamanten ring is slechts het begin… durf jij de stap te nemen?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo