FB pix Een diamanten ring hoeft echt geen diamant te hebben - Artikelpost

Een diamanten ring hoeft echt geen diamant te hebben

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1603 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Een diamanten ring is overschat
Er zijn genoeg mannen ter wereld die er in zijn getrapt. Waarin? In de clichés die je op tv en in de films ziet natuurlijk! Een man gaat op zijn knieën, de vrouw begint spontaan te gillen en ja hoor, daar is het fluwelen doosje met een joekel van een diamanten ring er in... het lijkt wel een sprookjesboek. En dat is het ook, en dan met name de hoeveelheid geld die de man in die scène in dat ringetje heeft gestoken… allemaal vanwege die diamant!

Huwelijksaanzoek hangt niet af van de ring
Laten we er even van uitgaan dat jouw aanstaande net zoveel van jou houdt als andersom. Zolang het geen golddigger is, bestaat de kans dus absoluut dat ze bij je is om hoe jij bent. Niet vanwege de hoeveelheid geld op je bankrekening. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar dan is de kans ook zeker aanwezig dat je helemaal niet op je centen hoeft te letten. Nee, zolang je zorgt dat je met een mooie ring op het toneel verschijnt, zou het toch goed moeten gaan? En met mooi gaan we maar even uit van het detail dat haar smaak is, en dat jij weet wat voor smaak ze heeft.

Symbool van liefde

Voor veel vrouwen is de verlovingsring het ultieme symbool van de liefde. Maar in de echte wereld blijkt dat de meeste vrouwen echt niet allemaal met een dikke diamanten ring om hun vinger willen lopen. Sterker nog, er zijn ook zat vrouwen die juist een simpele ring prefereren. Dus geen opsmuk met dure stenen of veel gefonkel. Uiteraard houden ze wel van een mooie ring, maar die mag dus ook gewoon zonder diamant zijn. Diamanten zijn echt niet iedere girl’s best friend. Smaken verschillen nu eenmaal. En dat geld ook voor bankrekeningen en prioriteiten! Geef je geld uit aan iets waarvan je weet dat ze het mooi vindt, niet aan iets dat aan een verwachting moet voldoen die niet eens per se hoeft te kloppen.

 

Over de Auteur

Wil je iemand ten huwelijk vragen? Let vooral op een paar dingen die niet fout mogen gaan tijdens het huwelijksaanzoek. De diamanten ring is slechts het begin… durf jij de stap te nemen?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo