Een diamanten ring is voor patsers - Artikel Post - Artikel Marketing

Een diamanten ring is voor patsers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: RomanticGirl
Gezien: 999 | Aantal woorden: 375 | Datum: Wed, 23 Mar 2011 | 0 commentaar

Geen diamanten ring kopen
Als je Hollywood mag geloven, is een huwelijksaanzoek alleen een succes wanneer je met een diamanten ring op de proppen komt. Een beginnersfout noemen we dat. Want in de echte wereld heb je te maken met je bankrekening in plaats van een script waar alles mogelijk is. Alsof ze nee gaat zeggen wanneer je niet met een diamant aan komt zeggen! Doe een beetje normaal en wees realistisch: hoeveel geld wil je uitgeven? Als je haar smaak een beetje kent, weet je ook of je aan de diamant moet gaan.

Het huwelijksaanzoek gaat echt wel goed
Ook zonder diamanten ring! Want er zijn genoeg alternatieven te verzinnen. Waarom niet  een mooie witgouden (dat is dus zilverkleurig) ring? Er hoeft echt geen dure steen in te zitten hoor, het is bijvoorbeeld ook helemaal romantisch om na de bruiloft bijvoorbeeld de datum of jullie namen in die ring te laten graveren. Want wat je niet moet vergeten is dat een diamanten ring over het algemeen een verlovingsring is. En een verlovingsring is iets heel anders dan een trouwring. Je moet dus twee ringen gaan kopen, en eigenlijk drie omdat je er zelf ook nog eentje om je vinger moet schuiven… katjing!

Normale ring is beter voor iedereen!
Dus even ter herhaling: een diamanten ring is duur. Je moet daarna nog een andere ring kopen en bovendien ook nog een nieuwe ring voor jezelf. Waar gaat je voorkeur naar uit? Er is namelijk de mogelijkheid om geld te besparen voor leuke dingen zoals de huwelijksreis of een knalfeest tijdens de receptie. Niet alles hoeft in die ring te verdwijnen. Wil je dik te koop lopen met een diamanten ring aan haar vinger? Koop er dan vooral eentje. Maar hoe groter, hoe aanstelleriger. Dit is de echte wereld, geen script in een zoetsappige film…

 

Over de Auteur

Wil je iemand ten huwelijk vragen? Let vooral op een paar dingen die niet fout mogen gaan tijdens het huwelijksaanzoek. De diamanten ring is slechts het begin… durf jij de stap te nemen?

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo