FB pix Een diamanten ring kopen: tips & tricks - Artikelpost

Een diamanten ring kopen: tips & tricks

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2068 | Aantal woorden: 451 | Datum: | 1 commentaar

Als je een diamanten ring wilt kopen, moet je zeker niet gehaast te werk gaan. Neem de tijd. Bereid je voor. Doe inspiratie op en zorg dat je weet wat er allemaal mogelijk is. Er zijn veel keuzes als het aankomt op diamanten en settings, dus zorg dat je niet wordt afgescheept met een willekeurig sieraad.

Let op de vier C’s

Het is belangrijk dat je niet zomaar met een lullig sieraadje eindigt. Weet dus wat je kiest. Wanneer je rekening houdt met de vier C’s (voor cut, colour, clarity en carat weight) is de kans niet alleen groot dat je jouw eigen gekozen unieke ring kiest, je kunt de diamanten ring zo duur maken als je zelf wilt.

Ga online

Bij een juwelier is dat wel anders. Daar is de druk van de verkoper niet alleen hinderlijk, het kan ook gebeuren dat je met een diamanten ring raakt opgescheept, die je wellicht helemaal niet wilde. En de vriendelijkheid van diezelfde juwelier, kan er ook nog voor zorgen dat je teveel betaalt! Kijk dus vooral eens rond in een winkel, ter inspiratie. Maar probeer dan thuis op je eigen computer of laptop verder te zoeken. Een diamanten ring kopen is niet zomaar iets, je wilt wel alles weten. Het aanbod online is veel groter en uitgebreider dan bij de juwelier. En je hebt er nog mooie deals ook! Plus: je kunt kijken wanneer je wilt. Neem er een drankje bij en ga er lekker voor zitten.

Laat je niet onder druk zetten

Nee zeggen is lastig, helemaal tegen iemand van wie je houdt. Waar de juwelier druk kan uitoefenen of kosten en puur voor de verkoop gaat, kan het ook gebeuren dat je thuis onder druk wordt gezet. Denk maar eens aan een willekeurige film waarin vrouwen elkaar jaloers maken met hun ‘rock’ in hun verlovingsring. Geef dus nooit teveel geld uit aan de diamanten ring! Men heeft het wel eens over de ‘twee maandsalarissen-regel’. Dat valt dus allemaal wel mee. Je kunt een ring zo duur maken als je zelf wilt, dat hangt allemaal af van de vier c’d en die kun je online zelf kiezen. Er blijft dus genoeg geld over voor andere dingen en je hebt toch de perfecte diamanten ring.

 Over de Auteur

Dit is een informatieve site over diamanten ringen.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo