Een notitieboekje gebruiken tijdens de zwangerschap - Artikelpost

Een notitieboekje gebruiken tijdens de zwangerschap

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 206 | Aantal woorden: 981 | Datum: | 0 commentaar

 

Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Een groeit wat prachtigs in je en je kan waarschijnlijk niet wachten om je mini me te ontmoeten. Snappen we helemaal! Tijdens de zwangerschap kan je last krijgen van allerlei kwaaltjes. Je kan hierbij denken aan misselijkheid, vermoeidheid, opgezwollen enkels, maar ken je het begrip zwangerschapsdementie al? Juist: zwangerschapsdementie! Je vergeet waar je de sleutels hebt neergelegd en vind ze in de koelkast terug omdat je de boodschappen aan het uitpakken was. Maar dat is echt niet het enige wat je zal vergeten en daarom moet je een notitieboekje gebruiken tijdens de zwangerschap!

Een gepersonaliseerd notitieboekje

De zwangerschap is een bijzonder periode, er groeit namelijk een wonder in je. Geen dag is hetzelfde. Om de mooie en minder leuke momenten van de zwangerschap bij te houden is het fijn om dit in een gepersonaliseerd notitieboekje te doen. Je kunt hier natuurlijk ook de echo’s in bewaren, een dagboekje in bijhouden of juist noteren wat er allemaal gedaan moet worden. Het allerleukste is om hiervoor een gepersonaliseerd notitieboekje te gebruiken. Een bijzondere periode wil je natuurlijk in een bijzonder boekje vastleggen, logisch!

Een notitieboekje gebruik je tijdens de zwangerschap hiervoor:

Een notitieboekje kan je natuurlijk voor allerlei dingen gebruiken tijdens de zwangerschap, maar ook gewoon in het dagelijks leven. Waarvoor je een notitieboekje zou moeten gebruiken tijdens de zwangerschap? We benoemen hieronder een aantal punten:

Voorbereiding op de baby

Voordat de baby geboren wordt moet er van alles en nog wat geregeld worden. Je kunt hierbij denken aan het verbouwen of klaarmaken van de babykamer. Wat moet er allemaal gebeuren en wat moet er allemaal gekocht worden? Ga je dit met je partner doen of vraag je vrienden of familie? Vaak wordt het als erg prettig ervaren om hulp te krijgen tijdens de zwangerschap, helemaal wanneer deze niet vlekkeloos verloopt. In het notitieboekje kan je dan ook een schema maken met wie wanneer komt helpen, maar ook wat er gekocht moet worden en wat er gedaan moet worden. Is er een taak gedaan? Vink deze dan lekker af, het zal heerlijk voelen!

De babyuitzet

Wanneer een baby op komst is zul je er achter komen dat je ontzettend veel dingen moet kopen. Het gaat bij een babyuitzet dan niet alleen om de babykamer, maar ook om bijvoorbeeld:

·         Luiers en alles wat daarbij hoort

·         Kleertjes

·         Flesjes

·         Kinderwagen

·         Verzorgingsproducten

·         Een box met accessoires

·         Kraampakket

Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment dat je nodig bent. Het is dan ook handig om per categorie een lijstje te maken met wat je precies nodig bent en dit in het notitieboekje te noteren en af te vinken.

Je vluchtkoffer

Iedere zwangere doet er goed aan om een zogenaamde vluchtkoffer klaar te zetten in het derde trimester van de zwangerschap. Hoewel je misschien thuis wil bevallen, kan het altijd zo zijn dat je onverwachts toch naar het ziekenhuis wilt of moet. In het notitieboekje noteer je dan ook alles wat er in de vluchtkoffer moet zitten voor als je naar het ziekenhuis gaat. Wanneer je de vluchtkoffer inpakt kun je zo goed checken of alles er ook daadwerkelijk in zit.

Handig toch zo’n notitieboekje tijdens de zwangerschap?

 

 Over de Auteur

Ik schrijft veel verschillende artikelen uit verschillende onderwerpen om te vermaken en informeren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[383 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[179 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo