FB pix Bedrukte notitieboeken met logo bestellen! - Artikelpost

Bedrukte notitieboeken met logo bestellen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1056 | Aantal woorden: 602 | Datum: | 0 commentaar

Notitieboeken bedrukken

Wanneer u aantekening moet maken komt een notitieboek goed van pas. Als de notitieboeken bedrukt zijn met een logo of tekst vallen de notitieboeken en het logo goed op. Notitieboeken worden ingezet op beurzen, congressen en evenementen en uitgedeeld onder het publiek. Een prima en goedkope manier van reclame maken voor uw bedrijf.

Het verschil in notitieboeken

Notitieboeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en formaten. Een klein notitieboekje past eenvoudig in de binnenkant van een jas en andere formaten passen in elke tas. Zo heeft u altijd een notitieboek bij de hand wanneer u aantekeningen moeten maken. Naast de notitieboeken van een klein formaat zijn er notieboeken met een zachte, harde of lederen kaft en zijn er notitieboeken met pen, rekenmachine en andere accessoires. Maatschappelijk verantwoord onder nemen is al een aantal jaren een echte trend. Eco notitieboeken zijn de ideale keus voor milieubewuste bedrijven. Voor bedrijven die waarde hechten aan de natuur en milieu zijn er notitieboeken verkrijgbaar van gerecycled papier en karton.

Druktechnieken en het bedrukken van notitieboeken

Notitieboeken kunnen al vanaf 25 stuks worden bedrukt. Kleine oplages notitieboeken zijn in het bijzonder geschikt voor de midden- en kleinbedrijven. De meest gevraagde druktechniek voor het bedrukken van notitieboeken is de tampondruk. Bij de luxe notitieboeken wordt er vaak gevraagd naar de blinddruk of lasergravure. De blinddruk methode is geschikt voor notitieboeken met een lederen kaft. Met deze methode wordt er een cliché in het materiaal geperst. Hierdoor ontstaat er een soort reliëf in het materiaal. Dit geeft een luxe uitstraling aan de notitieboeken. In metalen veredelingen wordt een logo doormiddel van een lasergravure in het metaal gegraveerd. Er is genoeg keus omtrent notitieboeken en druktechnieken. De Schenker heeft een groot assortiment notitieboeken in verschillende formaten die u kunt laten bedrukken. De meeste notitieboeken zijn op voorraad en kunnen al binnen 3-5 werkdagen geleverd worden.

Notitieboeken bedrukkenOver de Auteur

Relatiegeschenken bedrukken

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo