FB pix Fotoboeken voor uw gezin – een leuk idee! - Artikelpost

Fotoboeken voor uw gezin – een leuk idee!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1044 | Aantal woorden: 642 | Datum: | 0 commentaar

Fotoboeken zijn voor elk gezin een geliefd bezit. Hierin kunnen dierbare momenten worden bewaard en kan de familiegeschiedenis worden vastgelegd. Later wil iedereen wel eens die oude foto’s terugzien en herinneringen ophalen aan die goede oude tijd. Voor uw kinderen zijn de foto’s met de bijbehorende bijschriften een manier om te zien hoe de eerste jaren van hun leven waren en hoe u als ouder deze tijd heeft ervaren. Genoeg reden dus om eindelijk die foto’s af te laten drukken en lijm en fotoboeken in te slaan! Of kan het ook makkelijker..?
Foto’s in een album plakken biedt allerlei voordelen, maar er zitten natuurlijk ook vele nadelen aan. Voor mensen die wat slordig van aard zijn is het bijvoorbeeld minder geschikt. De foto’s kunnen gaan slingeren of misschien eindigt u wel met tig onafgemaakte fotoboeken die door het huis zwerven. Bovendien is het behoorlijk wat werk om honderden of zelfs duizenden foto’s handmatig te ordenen. Gelukkig is het tegenwoordig ook mogelijk om fotoboeken door middel van speciale software digitaal samen te stellen. U hoeft dan niet te rommelen met lijm die later misschien weer los laat, en kunt de hele mikmak gemakkelijk opslaan om het op een later tijdstip af te maken. Dit is dus veel handiger voor mensen die er geen hele dag voor uit kunnen trekken om een mooi fotoboek samen te stellen. Bovendien hebben de meeste mensen hun foto’s al digitaal opgeslagen, wat het des te makkelijker maakt om digitaal leuke fotoboekthema’s en lay-outs te proberen alvorens u het geheel laat afdrukken.

 

Nog een voordeel van op deze manier een fotoboek samenstellen is dat u meteen meerdere afdrukken kunt laten maken. Zo heeft u meteen een mooi cadeau voor de opa’s en oma’s, of kunt u een extra exemplaar van een babyboek afdrukken voor als uw kind later groot is en zelf zijn of haar babyboek wil hebben. U kunt dan het extra fotoboek meegeven en zodoende hoeft u uw eigen exemplaar niet af te staan. Ten slotte is het voor papa’s en mama’s ook maar al te leuk om af en toe even terug te kijken naar de eerste foto’s van hun spruit…


Als u uw familie een echt leuk cadeautje wilt geven, stel dan een fotoboek samen. Van een zelfgemaakt fotoboek met dierbare herinneringen heeft u uw hele leven plezier. Er zijn genoeg gelegenheden voor een prachtig fotoboek: een pasgeboren zoontje of dochtertje, een speciale vakantie naar een ver land, de negentigste verjaardag van oma, bruiloften, de diploma-uitreiking van uw kind… Een fotoboek herinnert u aan de mooiste momenten uit uw leven.

Over de Auteur

Wilt u ook uw eigen fotoboek ontwerpen? Neem dan eens een kijkje bij Vistaprint!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo