FB pix Het maken van een fotoboek ter herinnering aan uw trouwdag - Artikelpost

Het maken van een fotoboek ter herinnering aan uw trouwdag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1872 | Aantal woorden: 521 | Datum: | 1 commentaar

Als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw vele trouwfoto’s te bewaren, denk dan eens aan het maken van uw eigen fotoboek met alle foto’s van deze speciale dag. Er zijn veel websites waarop u als gebruiker uw eigen fotoboek kunt aanmaken met door u gekozen foto’s vergezeld van afbeeldingen en bijschriften waarmee u een verslag kunt maken van uw trouwdag. Deze websites maken het voor de niet-professionele fotograaf heel eenvoudig om een meesterwerk te maken met trouwfoto’s. Hieronder staan een aantal van de vele voordelen van het maken van een fotoboek ter herinnering aan uw trouwdag.

Professionele uitstraling, lage prijs
Aangezien er veel websites zijn waarop u uw eigen fotoboek kunt maken, zijn de prijzen van deze fotoboeken gedaald en zeer betaalbaar. De fotoboeken zien eruit alsof ze gemaakt zijn door een professional, maar ze zijn betaalbaar geprijsd zodat de amateur z’n eigen fotoboek kan maken. Door zelf uw fotoboek te maken bespaart u het geld dat u zou uitgeven aan een professional.

Op maat en persoonlijk
U kunt op veel verschillende manieren een persoonlijk fotoboek maken. Niet alleen staan u, uw wederhelft, familie en vrienden op de foto’s, maar u kunt ook naar smaak persoonlijke bijschriften en afbeeldingen in het fotoboek plaatsen. De bijschriften kunnen u helpen te onthouden wie er op de foto’s staan en het verloop vertellen van uw trouwdag. Het fotoboek zal een kostbaar bezit worden dat u jarenlang zult koesteren.

Extra pagina’s en foto’s
Als u uw eigen fotoboek maakt, dan kunt u tegen een kleine bijbetaling extra pagina’s toevoegen . Professionele fotografen hanteren vaak een limiet voor het aantal pagina’s in hun fotoboeken, maar als u uw eigen fotoboek maakt dan kunt u zoveel pagina’s toevoegen als u wilt tegen slechts een kleine bijbetaling. Beperk uzelf niet tot wat een fotograaf u in een pakket aanbiedt. Maak uw eigen fotoboek met honderden foto’s van uw speciale dag.

Zoals u heeft gemerkt zijn er veel voordelen aan het zelf maken van een fotoboek ter herinnering aan uw trouwdag. Uw trouwdag is een heel bijzondere dag en een fotoboek is een geweldige manier om alle speciale momenten vast te leggen in één compact en persoonlijk fotoboek.

 

Over de Auteur

Bij Vistaprint kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboek ontwerpen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 3.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo