FB pix Hoe krijg ik mijn ex terug? - Artikelpost

Hoe krijg ik mijn ex terug?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1349 | Aantal woorden: 467 | Datum: | 0 commentaar

Je relatie is beëindigd maar jij zit nog met die brandende vraag; hoe krijg ik mijn ex terug? Je kan je zelf verliezen in emoties, maar om je ex terug te winnen zal je gerichte stappen moeten zetten. Zorg hierbij dat je niet in paniek raakt en blijf altijd de realiteit zien. Hier worden een aantal stappen gegeven die ook jou kunnen helpen om je ex terug te krijgen!

Wat gebeurt er met je als je relatie uit gaat?

Indien je partner bij je weg gaat of jij jullie relatie beëindigd kunnen er allerlei symptomen optreden. Soms onverklaarbare symptomen, maar je geest kan rare sprongen maken in een lastige situatie. Je kan een oncomfortabel gevoel van onmacht ervaren dat zich depressief kan uitten (snel huilen, geen raad meer weten met jezelf, lusteloos, etc.). Doorgaans komt er ook een geestelijke verstrengeling bij kijken; allerlei vragen schieten door je hoofd en je weet er geen antwoord op. Ook kan een minderwaardigheidscomplex, eenzaamheid en een verlaten gevoel tot de symptomen behoren. Tot slot moeten de fysieke klachten niet vergeten worden; je kampt met hoofdpijn, buikpijn, moeheid en je lichaam kan ‘zwaar’ aanvoelen. Indien deze klachten optreden is het vaak lastig om goed rationeel en logisch te kunnen nadenken om voor jezelf de boel op de rit te krijgen. Wat je nodig hebt is een stappenplan zodat je duidelijk en stapsgewijs stappen kan zetten om dit op te lossen, je gedachtes op de rit te krijgen en uiteindelijk je ex terug te winnen.

Diverse tips om je ex terug te krijgen

Om je ex terug te winnen moet je zorgen dat je de schade zo slim mogelijk probeert te herstellen. Zodoende zal hij/zij de negatieve dingen uit het verleden moeten laten rusten en proberen met jou naar de toekomst te kijken. Probeer daarom ook te focussen op positieve dingen uit jullie relatie. Wees kritisch op jezelf maar draaf hier niet in door. Je wilt je ex terug winnen en niet jezelf en je persoonlijkheid verliezen. Tevens is het belangrijk je ex niet uit het oog te verliezen. Ook hier zit weer een keerzijde aan; ga je ex niet stalken of bespioneren. Deze zaken werken averechts. Er bestaat hulp om je ex terug te krijgen! Middels een gericht stappenplan met handige tips en technieken krijg jij toegang tot de geheime en succesvolle formule om ook jouw ex terug te krijgen!Over de Auteur

Je relatie beeindigd? Bij ons kun je terug terecht voor goede tips om je ex terug te krijgen!            

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo