FB pix Hoe kun je een ringmaat opnemen? - Artikelpost

Hoe kun je een ringmaat opnemen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2262 | Aantal woorden: 506 | Datum: | 0 commentaar

Neem een willekeurig huwelijksaanzoek. Zoals in veel films en series, is het aanzoek in de echte wereld vaak een verrassing. Man gaat op zijn knieën, vrouw begint te huilen van geluk. Zo’n scenario kent iedereen wel. Maar stel dat het aanzoek inderdaad een verrassing is. Er is een verlovingsring die perfect moet zijn. En dan hebben we het niet over de kleur of de vorm of de diamant. Nee, een van de belangrijkste elementen bij een aanzoek is dat je weet welke ringmaat je nodig hebt. Daar zijn een paar makkelijke trucs voor.

Zoek thuis

De ringmaat opnemen is makkelijk te doen. In elk huis liggen namelijk wel sieraden, en er zijn maar weinig vrouwen die geen ringen dragen. Met andere woorden: er zullen vast ergens ringen liggen, en die maat kun je dus gewoon overnemen. Eitje! Er zijn genoeg redenen om een ring te kopen voor iemand, maar als het stiekem moet gebeuren: aan het opnemen van de ringmaat zal het niet liggen. Want neem een verlovingsring. Even los van hoe deze er uit moet zien, het is van groot belang dat je stiekem te werk gaat. Tenzij het aanzoek geen verrassing is, dan hoef je ook geen ringmaat op te nemen.

 

Kijk wat er al is

Pak voor het opnemen van de ringmaat een paar willekeurige ringen die in huis rondslingeren. Vergelijk ze en bekijk gelijk wat voor kleur de ringen eigenlijk hebben. Vaak geeft de huidige collectie sieraden wel weg wat voor smaak ze eigenlijk heeft. Als je meerdere witgouden of zilverkleurige ringen tegenkomt, is de kans klein dat je met een geelgouden sieraden gaat scoren.  Ook de omvang van de ring kan hierdoor duidelijk worden. Een dunne, subtiele ring betekent niet per se dat ze een grote opvallende diamanten ring wil hebben.

 

Het merendeel van de aanzoeken is een verrassing. En bij een aanzoek hoort natuurlijk een verlovingsring. Een diamanten ring, welteverstaan. De perfecte ring is voor iedereen anders, maar een ding is hetzelfde: de maat moet precies goed zijn. En dat kan lastig zijn om te achterhalen. Alhoewel, zo moeilijk is het nu ook weer niet. De ringmaat opnemen hoeft het probleem niet te zijn. Nu de perfecte ring nog vinden!

 Over de Auteur

Dit is een informatieve site over diamanten ringen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.5
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo