Hoe kun je herkennen dat een vrouw je probeert te testen - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe kun je herkennen dat een vrouw je probeert te testen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: man zoekt vrouw
Gezien: 477 | Aantal woorden: 756 | Datum: Fri, 11 Jul 2014 | 0 commentaar

Hoe kun je herkennen dat een vrouw je probeert te testen

 

Hoe kun je herkennen dat een vrouw je probeert te testen?

Hoe kun je herkennen dat een vrouw je probeert te testen? Wanneer een vrouw aangesproken wordt door een man, dan zullen ze vaak proberen deze man te testen. De reden waarom ze dit doen is omdat zij willen weten hoe sterk deze mannen in zijn schoenen staat. Met dit soort kleine testjes kijken ze of jij iemand bent die zij makkelijk om haar vinger kan winden of dat jij een sterke persoonlijkheid hebt die zelf bepaalt wat hij doet en wanneer hij dit doet.

Een universeel geheim onder vrouwen.

Dit soort testen zijn een universeel geheim onder vrouwen. Als je als man aan vraagt waarom zij dit doen en waar deze testen uit bestaan, dan zal ze je vertellen dat zij geen idee heeft waar jij het over hebt. En hoe kunnen ze ook. Zoals ik al benoemde, met dit soort testen proberen ze uit te vinden of jij een sterke persoonlijkheid hebt of niet. Als jij een sterke persoonlijkheid hebt en je bepaalt zelf wel wanneer jij iets wil doen en wat dit is, dan vorm jij in hun ogen een grotere uitdaging dan iemand die ze makkelijk over kunnen halen. Veel mannen doorzien echter niet waar deze testen uit bestaan. Ze zijn in principe makkelijk te herkennen, zodra je weet waar je op moet letten. Dit ga ik jou duidelijk maken in dit artikel.

De testen bestaan uit simpele verzoekjes.

De testen bestaan veelal uit simpele verzoekjes. Dit kan zijn dat ze jou vraagt om op haar tas te letten, terwijl even naar het toilet gaat. Of ze vraagt je of je drinken voor haar wilt kopen, haar jas vast wilt houden, haar plek bezet wilt houden etc. Op het moment dat jij dit weigert te doen, dan zullen ze vaak geërgerd reageren. Hiermee proberen ze te kijken of jij hierna alsnog zal buigen. Eigenlijk is het helemaal niet zo gek dat een vrouw dit doet. Vrouwen zijn op zoek naar mannen die hun een gevoel van veiligheid en zekerheid kunnen geven.  Als jij iemand bent die makkelijk buigt, dan is de kans klein dat jij haar dit gevoel kunt geven. Ze willen dat jij aantoont een ruggengraat te hebben. De kunst is dus om deze verzoekjes te herkennen en hier niet op in te gaan.

Zo ga je met dit soort testen om.

De beste manier om met dit soort testen om te gaan is door haar te vragen eerst iets voor jou te doen. Wanneer zij je vraagt om haar plek bezet te houden zodat zij naar de toilet kan gaan, zeg dan tegen haar dat als zij wil dat jij voor oppas moet gaan spelen, zij jou vooraf loon moet betalen in de vorm van een drankje. Als ze dit niet wil, dan zeg je: ‘Sorry maar dan kan ik ook jouw plek niet bezet houden’. Als ze geërgerd reageert dan zeg je iets tegen haar als: ‘Sorry hoor, maar ik ben je loopjongen niet. Als jij niets voor mij kunt betekenen, dan kan ik ook niets voor jou betekenen’. Mocht ze hierna nog weer geërgerd reageren, dan kun je iets zeggen als: ‘Reageer je altijd zo wanneer jij je zin niet krijgt? Misschien dat dit bij andere mannen goed werkt, maar ik trap hier niet in. Je gedraagt je erg onredelijk, maar ik denk dat eigenlijk helemaal niet zo bent’. In negen van de tien gevallen zal zij na zo’n opmerking kalmeren, omdat ze doorheeft dat jij sterk in jouw schoenen staat.

Ga dus nooit in op een test, zonder haar eerst te vragen een tegenprestatie te leveren. Succes!

Wil je meer weten over het versieren van vrouwen? Ga dan naar single man zoekt vrouw voor handige en nuttige datingtips.Over de Auteur

Mijn naam is Romeo. In de afgelopen 10 jaar heb ik mij verdiept in de dynamiek tussen man en vrouw. Dit is specifiek gericht op de dynamiek op het gebied van relaties en aantrekkingskracht. Omdat er in Nederland steeds meer vrijgezellen komen en de meeste mannen niet meer weten hoe zij man moeten zijn (zeker in onze feminine cultuur), heb ik de blog 'Single man zoekt vrouw' opgericht. Hierin geef ik datingtips aan mannen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo