Hoe maak ik het geslacht van mijn kindje bekend? - Artikelpost

Hoe maak ik het geslacht van mijn kindje bekend?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 240 | Aantal woorden: 848 | Datum: | 0 commentaar

Hoe maak ik het geslacht van mijn kindje bekend?

Gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Veel aanstaande ouders kiezen ervoor om het geslacht van hun kindje nog niet te weten tot aan de geboorte. Toch zijn er ook heel veel ouders die wel graag willen weten of hun kindje een jongen of een meisje is. Voor deze laatste groep is er een mogelijkheid een gender reveal party te organiseren. Op zo een feestje maak je het geslacht van jullie baby bekend op een originele manier. Maar, wat is een leuke of originele manier om dit te doen? 

Gender reveal mogelijkheden

Om het een stukje makkelijker te maken hebben we drie mogelijkheden opgesomd die momenteel populair zijn in Nederland op een gender reveal party. Bij veel verschillende gender reveal websites kun je deze mogelijkheden kopen.

Taart

Er zijn ontzettend veel gender reveal opties om erachter te komen of jullie een jongetje of meisje krijgen. Een leuke manier om hier achter te komen is bijvoorbeeld door het doorsnijden van een taart. In Amerika is deze mogelijkheid erg populair en de taart heeft mede gezorgd dat er nog heel veel andere opties bij zijn gekomen. De taart is gevuld met roze of blauwe kleurstof en wordt op de gender reveal party doormidden gesneden, zodat er direct zichtbaar is wat het geslacht wordt van jullie baby. 

Ballon

Een andere manier is door het doorprikken van een ballon met roze of blauwe confetti erin. Naast confetti is het natuurlijk ook mogelijk bijvoorbeeld de ballon te vullen met blauwe of roze poeder of veertjes. De ballon is in de meeste gevallen zwart van kleur, zodat er niet doorheen gekeken kan worden en de kleur gezien kan worden. De ballon wordt in dit geval doorgeprikt door de aanstaande ouders. Wanneer hij wordt doorgeprikt is het direct duidelijk wat het geslacht is van jullie kindje. 

Rook en confetti kanon 

Een rook en confetti kanon is vaak goedkoop in aanschaf en superleuk om te gebruiken met een gender reveal party. Het kanon is vaak gevuld met roze of blauwe rook en tegelijkertijd komt er ook confetti uit. Omdat deze producten goedkoop zijn in aanschaf, is het ook leuk de vrienden en familie een kanon te geven, zodat zij ook betrokken worden tijdens het bekendmaken.Over de Auteur

Gender Reveal Webshop biedt producten aan voor aanstaande ouders die een gender reveal party willen organiseren waarbij zij het geslacht van hun kindje bekend maken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo