Hoe vind je een goede trouwfotograaf? Met deze tips! - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe vind je een goede trouwfotograaf? Met deze tips!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 241 | Aantal woorden: 640 | Datum: | 0 commentaar

Als je gaat trouwen breekt er een leuke, spannende tijd aan. Er moet van alles geregeld worden, zoals een locatie, de ringen, een pak en natuurlijk die droomjurk. En vergeet de fotograaf niet! Een bruiloft is immers een bijzondere gebeurtenis die je niet wil vergeten. Daar wil je natuurlijk mooie professionele foto's van hebben!

Je trouwdag kun je niet overdoen. De foto's zijn de enige tastbare herinnering aan de dag. Een trouwfotograaf vinden die je dag op z'n mooist kan vastleggen is daarom zeker een must! Met deze tips lukt het je om dé perfecte trouwfotograaf te strikken:

Hoe kies je een trouwfotograaf?

Wil je echte glamour foto's of juist super romantische plaatjes? Wil je een echte shoot met staatsieportretten voor de ouders en opa's en oma's, of alleen casual op je bruiloftlocatie? Wat je ook wil, het aller-allerbelangrijkste bij het vinden van je trouwfotograaf is dat je dicht bij je jezelf blijft. Het moet bij jou passen! Daarom is het ook heel belangrijk om een trouwfotograaf te vinden die precies weet wat jullie willen.

Bepaal jullie stijl

Welke fotografiestijl vinden jullie het mooist? Heb je geen idee, dan wordt het tijd voor een onderzoekje. Google op trouwfoto's, spit pinterest door en bezoek portfoliowebsites van fotografen. Zo komen jullie erachter welke fotografiestijl jullie het mooist vinden voor jullie trouwfoto's. Houden jullie van kleurrijk of juist van zwart-wit? Glamourous of retro? Er kan van alles. En als jullie weten wat jullie willen zullen jullie makkelijker een trouwfotograaf vinden.Op de website van een fotograaf kun je een goede indruk krijgen van de stijl die de fotograaf hanteert. Daarnaast vermelden sommige fotograven ook de trouwreportage prijzen, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten. Dat is fijn en transparant. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Verder kun je ook zoeken op fotografen uit de regio, bijvoordeeld door te Googlen op 'trouwfotograaf Leiden'.

Spreekt het jullie aan en krijgen jullie een goed gevoel bij de website en het werk van de fotograaf?  

Gevonden!

Als je de vorige vraag op 'ja' kunt beantwoorden heb je een fotograaf gevonden die aan al je wensen voldoet. Ze matcht met jullie stijl, look en feel. Nu moeten jullie erachter zien te komen of de fotograaf bij jullie past. De trouwfotograaf zal namelijk een groot gedeelte van de trouwdag jullie op de voet volgen en tijd doorbrengen met de gasten. Het is dus belangrijk dat jullie een klik hebben met elkaar. Plan daarom van te voren een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunnen je je wensen kenbaar maken en kan de fotograaf meer vertellen over zijn/haar werkwijze.

Test je trouwfotograaf

Heb je een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek? Mooi! Je kunt erop vertrouwen dat deze persoon alle mooie momenten op een professionele manier vastlegt, maar om het zeker te weten kun je het testen, en wel op een hele leuke manier, namelijk door voorafgaand aan de bruiloft een pre-weddingshoot of loveshoot te doen. Dan heb je een extra kans om te kijken of de stijl en werkwijze van de fotograaf bij jullie past en heb je een leuke romantische fotoshoot met super leuke foto's voor de nodige voorpret. Als je tevreden bent met het resultaat van de pre-weddingshoot of loveshoot heb je de perfecte match gevonden!Over de Auteur

Het hart van Monique Mulder werd tijdens haar opleiding aan de kunstacademie gestolen door de fotografie. Toch hield ze deze passie lange tijd voor haarzelf. Ze koesterde het om het plezier en de onbevangenheid niet te verliezen. Hierdoor kon zij verder groeien in het vak. Het bloed stroomt echter waar het niet gaan kan en uiteindelijk besloot ze om er toch haar werk van te maken, want deze veelzijdige creatief doet niets liever dan fotograferen. Of het nou gaat om een bruiloft, zwangerschap of om gewoonweg de unieke liefde tussen mensen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo