FB pix Hoe vind je sneller een partner? - Artikelpost

Hoe vind je sneller een partner?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3093 | Aantal woorden: 443 | Datum: | 0 commentaar

Hoe ontmoeten partners elkaar nu precies? Misschien denk je dat je voor eeuwig alleen zult blijven, terwijl je al je vrienden kinderen ziet krijgen en ziet trouwen. Wat is nu precies de manier om de liefde van je leven te ontmoeten?

Over het algemeen zijn we geneigd om veel aandacht te besteden aan dingen die we belangrijk vinden. Te denken valt aan onze baan en onze studie. Op school doen wij ons best want we willen ons diploma halen en een goede baan. Ook op kantoor willen we het zo goed mogelijk doen met bijvoorbeeld een goed salaris als gevolg. Zaken die wij belangrijk vinden en waar we tijd en moeite in willen investeren.

Het is dan ook vreemd dat we op een ander belangrijk gebied weinig moeite doen. Namelijk wanneer het gaat om het vinden van een partner. Want dit is wel degelijk een belangrijk onderdeel van het probleem. Als alles vanzelf zou gebeuren, zat je nu dit artikel niet te lezen. Je zult in dit artikel diverse mogelijkheden vinden om nieuwe mensen te ontmoeten.

Je kunt als eerste besluiten om vaker alleen uit te gaan. Dit gaat voor mannen over het algemeen iets gemakkelijker dan vrouwen. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat alleen uitgaat ervoor zorgt dat je meer openstaat voor contact met voor jou nu nog vreemden. Veel mensen blijven namelijk aan hun vriendengroep kleven waardoor ze geen nieuwe mensen leren kennen. Ga je alleen uit, dan kun je buiten je comfort zone treden. Dit is een zeer goede manier om snel nieuwe mensen te leren kennen.

Wanneer je de club niets vindt, dan kun je ook gewoon overdag nieuwe mensen leren kennen. Uiteindelijk ontmoet men elkaar op de raarste plekken. Op het strand, in het park, bij de bushalte, in de bibliotheek, in de trein of gewoon midden op straat. Daarbij is het voordeel dat er geen alcohol meespeelt. Dit is in discotheken vaak wel zo.

Niet iedereen spreekt met moed en durf wildvreemden aan. Ook voor de mensen die het niet durven zijn er oplossingen. Op Relatieplanet.nl staan duizenden singles bij jou in de buurt ingeschreven. Wanneer je jezelf geregistreerd hebt, kun je aangeven wat voor partner je precies zoekt. Het datingprofiel van iemand geeft de mogelijkheid om een bericht te sturen.Over de Auteur

De auteur schrijft regelmatig teksten over dating en relaties

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo