FB pix Hoe zonder angst een vrouw aanspreken? - Artikelpost

Hoe zonder angst een vrouw aanspreken?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2303 | Aantal woorden: 356 | Datum: | 0 commentaar

Het idee om op straat zomaar een mooie vrouw aan te spreken, kan je een beetje zenuwachtig maken. Hoe gaat ze reageren? Wat als ze me afwijst? Echter hebben wij door deze angst ook minder succes met vrouwen. Daarom is het belangrijk om de vrouw toch te benaderen!

Veel mannen vinden het nogal eng om zomaar een leuke vrouw aan te spreken op straat. Over het algemeen zal hij bang zijn voor haar reactie. Er is ook nog een kans dat zij samen met haar sterke en jaloerse vriend is. Maar deze angst komt eigenlijk uit de prehistorie. Mannen konden alleen binnen de eigen stam een vrouw vinden, waardoor er weinig aanbod was. Of hij probeerde de vrouw van het stamhoofd te versieren! Tegenwoordig vissen we niet meer in zo een kleine vijver. De wereld is heel mobiel geworden en men heeft zelfs dates via dating websites.

Een voorbeeld van een dating website dat een alternatief kan bieden voor het aanspreken van vrouwen op straat is Relatieplanet.nl.

Wellicht let je er nu niet zo op, maar op straat lopen de bloedmooiste vrouwen. Bedenk je dat de angst om aan te spreken onrealistische angst uit de oertijd is. Waarom zou de afwijzing van 1 op de miljarden vrouwen zo belangrijk zijn? Aanspreekangst is dus eigenlijk ook een angst voor nieuwe situaties. Van te voren is het niet te voorspellen hoe de vrouw zal reageren.

Aanspreekangst bij mooie vrouwen blokkeert je succes en zelfvertrouwen met vrouwen. Probeer je gewoon door de angst heen te duwen en spreek haar toch aan. Door het aanspreken zelf zul je je meteen zelfverzekerder voelen. Uiteindelijk verdwijnt de angst na een paar keer een mooie vrouw aanspreken. Relativeer ook: ze kan er goed uitzien, maar haar innerlijk moet ook passend zijn.

Over de Auteur

De auteur schrijft regelmatig artikelen over (internet) dating.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo