FB pix Hoeveel kost een verlovingsring? - Artikelpost

Hoeveel kost een verlovingsring?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 7427 | Aantal woorden: 393 | Datum: | 0 commentaar

Verlovingsring zo duur als jij wilt

Er is nergens wettelijk vastgelegd wat je hoort te betalen voor een verlovingsring. Voorop staat natuurlijk het budget dat je ervoor beschikbaar hebt. En dat kan heel erg variëren. Omdat een verlovingsring niet zomaar iets is, denken mensen al snel aan een hele dure, unieke ring. Er zit immers vaak een diamant in de ring, en diamanten worden geassocieerd met duur.

Kies je eigen verlovingsring

Bij de zoektocht naar een verlovingsring kom je voor een aantal keuzes te staan. De vorm, de kleur, de cut (hoe de diamant geslepen is) en de helderheid van de diamant bijvoorbeeld. Die kun je allemaal zelf bepalen. Er zijn namelijk geen regels voor de kosten van een verlovingsring, maar er zijn wel regels voor diamanten. En die regels kun je zelf vastleggen. De prijs dus ook!

Twee maandsalarissen

In landen als Amerika wordt nog wel eens gebruik gemaakt van de zogeheten twee maandsalarissen-standaard. Met andere woorden: de verlovingsring is ongeveer twee salarissen waard. Alsof een ring die goedkoper is, niet mooi of uniek kan zijn. Bovendien verdient iedereen een ander salaris… het is dus maar waar je vanuit gaat. Hoeveel geld je er ook aan uitgeeft, de ring moet een betaalbare waarde hebben. Emotionele waarde welteverstaan. De daadwerkelijke prijs heb je helemaal zelf in de hand.

Druk van verkoper

Laat je in elk geval nooit ompraten tot de aanschaf van een veel te dure ring, die je eigenlijk helemaal niet wilt. Sommige verkopers hebben hier nu eenmaal een handje van. Kijk vooral ook eens online, en bepaal helemaal zelf wat je wilt uitgeven. Dat kun je namelijk allemaal zelf beslissen, en dus ook hoeveel je er uiteindelijk voor betaalt. De echte waarde van een verlovingsring is onbetaalbaar, en als je zelf de zogeheten vier C’s en S in je achterhoofd houdt, kom je nooit bedrogen uit. Bepaal dus lekker zelf je budget!

 Over de Auteur

Een verlovingsring komt in veel verschillende vormen en maten. Welke mogelijkheden zijn er en waar moet je op letten? Verlovingsring-online biedt alle informatie die je nodig hebt tijdens de zoektocht naar de perfecte ring.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 4.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo